Redactia.ro
Home » Știri » Un tată din Constanța, cu un copil bolnav, a apelat la un taximetrist pentru a-l duce acasă. A avut parte de surpriza vieții lui!

Un tată din Constanța, cu un copil bolnav, a apelat la un taximetrist pentru a-l duce acasă. A avut parte de surpriza vieții lui!

Un tată din Constanța, cu un copil bolnav, a apelat la un taximetrist pentru a-l duce acasă

Un tată din Constanța, cu un copil bolnav, a apelat la un taximetrist pentru a-l duce acasă. Se întâmplă de multe ori să întâmpinăm probleme și să avem nevoie de ajutorul celor din jur. Din păcate, rămânem cu un gust amar când vedem reacția unora. A fost și cazul unui tătic din Constanța, cu un copil de un an și 4 luni bolnav. Ce s-a întâmplat când le-a cerut ajutorul taximetriștilor pentru a ajunge acasă?

Un tată din Constanța, cu un copil bolnav, a apelat la un taximetrist pentru a-l duce acasă. A avut parte de surpriza vieții lui!

Un tată din Constanța, cu un copil bolnav, a apelat la un taximetrist pentru a-l duce acasă. Un tătic din Constanța a avut parte de o experiență de neuitat. În plină noapte, acesta a mers de urgență cu fiul său de un 1 an și 4 luni la spital,pentru că avea febră și se simțea foarte rău. Din fugă, bărbatul a luat doar 50 de lei la el, iar după o oră a fost trimis acasă de cadrele medicale.

La ora 03.00 noaptea, bărbatul a fost nevoit să apeleze la ajutorul unor taximetriști pentru a ajunge acasă, la Murfatlar. Bărbatul a mers la ultimele trei taxiuri aflate în fața spitalului, și a început să le spună că are doar 50 de lei. Primul taximetrist i-a spus clar că fără 80 de lei el nu face cursa, iar cel de-al doilea i-a cerut 70 de lei. Fără speranță, tăticul din Constanța nu știa ce să facă, mai ales că avea în brațe un copilaș de numai un an.

O mână de ajutor când nu mai avea nicio speranță!

Deși nu se aștepta, bărbatul a auzit strigătul unui taximetrist care îi spunea să se urce în mașină pentru că îl duce el acasă. Impresionat de povestea sa, taximetristul i-a spus că cel mai important este ca bebelușul să fie sănătos. Când a ajuns acasă, bărbatul a postat pe Facebook întreaga poveste, iar internauții au rămas fără cuvinte. Tăticul din Constanța i-a mulțumit taximetristului pentru gestul său, mărturisind că la final a insistat să-i înmâneze banii pe care îi avea, iar șoferul cu greu i-a luat. ”La ora 02.00, am fugit la 20 de kilometri de casă, cu salvarea, la Urgențe Constanta. Pe la 3 jumate mi-au dat drumul din spital. Toți banii luați în grabă, la mine, erau 50 lei.

Copilașul are 1 an si 4 luni și avea roșu în gât, mai avansat, nu prea putea sa respire. În față la spital erau cinci taxiuri.Le iau pe ultimele trei: primul, un un om în vârstă, cu un Opel Astra, mi-a cerut 80 de lei până la Murfatlar de la Constanța, pe motiv că mașina lui dus-intors ia de 50 lei cel puțin.

Al doilea, 70 de lei, că așa ia el de fel. Văzându-mă domnul George cum ma eram, cu copilul în brațe, face: hai la mine! Îi spun că am doar 50 lei, iar el zice: hai lasă banii că ești cu copilul răcit și asta este este mai important.

La final am insistat să îi înmânez banii pe care îi aveam, pe care cu greu i-a luat. Cinste și respect! Jos pălăria! Păcat că dăm de oameni de genul acesta foarte rar care să te înțeleagă la necaz”, a scris tatăl copilului pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: