Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă de doi kilometri în noaptea de Revelion

Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă de doi kilometri în noaptea de Revelion

Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă de doi kilometri în noaptea de Revelion

Noaptea dintre ani este un prilej bun pentru taximetriști să-și rotunjească veniturile. Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă de doi kilometri în noaptea de Revelion?

Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă în noaptea de Revelion

Anul 2020 a fost un an greu și pentru taximetriști, care au pierdut multe curse din cauza lockdown-ului impus de pandemia de coronavirus. Acum, Revelionul a fost un prilej să facă mai mulți bani pentru a compensa pierderile din ultimele luni.

Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă în noaptea de Revelion! La fel ca în anii precedenți și anul acesta, șoferii au renunțat curse care nu erau profitabile sau au cerut mult mai mult decât costa o cursă. În fiecare an situația se repetă, iar cei mai mulți dintre clienți ajung să scoată din buzunar sute de lei pentru a ajunge la destinație.

Din cauza faptului că toată lumea consumă alcool în noaptea dintre ani, aceștia lasă mașina personală acasă și aleg să circule cu taxiurile. Pentru că șoferii de taxi sunt puși să profite de nevoia persoanelor, mulți bucureșteni au încercat aplicațiile mobile de taxi sau serviciile de transport precum Uber. Din păcate, au avut de așteptat mult și bine până să prindă o comandă.

Câți lei au cerut taximetriștii pentru o cursă în noaptea de Revelion! În seara de Revelion taximetriştii circulă fără să pornească aparatul de taxat.  Ajung să ia tarife până la de 10 ori mai mari faţă de cum se plăteşte o cursă. Managerul unei firme de taximetrie a dat anul trecut cel mai bun sfat pentru a scăpa de astfel de taximetrişti.

„Noi încurajăm plata cu cardul, întrucât oferă mai multă transparenţă şi control asupra costurilor”, spunea acesta în urmă cu un an.

Anul acesta au fost impuse restricții de călători între ora 23:00 și 5:00

Anul acesta, de Revelion, autoritățile au impus restricții de călătorit pentru toate persoanele. Astfel, oamenii nu au avut voie să părăsească locuințele între ora 23:00 și 5:00 decât cu declarație pe propria răspundere, având un motiv bine întemeiat.

Astfel, fiind aceste restricții, oamenii s-au adunat încă de pe zi acasă unii la ceilalți, iar la 5:00 s-au grăbit fiecare acasă la ei. Acest lucru a făcut ca taxiurile și mijloacele de transport să fie foarte aglomerate. Spre dimineață, a fost o cerere mare de taxiuri și uber-uri, care până în acel moment au stat degeaba, ceea ce a dus la o lipsă de ofertă sau la prețuri mult mai mari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: