Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un tată i-a făcut cadou fiicei sale această mașină. Ce lecție a vrut să-i ofere bărbatul

Un tată i-a făcut cadou fiicei sale această mașină. Ce lecție a vrut să-i ofere bărbatul

Mașina din imagine a fost făcută cadou de către un tată pentru fiica sa. Bărbatul a vrut să-și supună copilul la un test, pentru a-i oferi o lecție esențială în viață.

Un tată i-a făcut cadou fiicei sale această mașină. Ce lecție a vrut să-i ofere bărbatul

Lecțiile pe care părinții le oferă copiilor sunt foarte importante pentru reușita lor în viață. În timp ce unii dintre părinți preferă să-și educe copiii prin sfaturi, alții decurg la provocări. Este și cazul unui tată, care a decis să-i dea cadou fiicei lui o mașină veche și uzată. A trimis-o chiar și să se intereseze de valoarea autoturismului.

Zis și făcut. Fiica bărbatului a plecat cu mașina acolo unde i s-a indicat. Prima oară, la o parcare deteriorată, unde i s-a spus un preț mic, 1.000 de dolari. A doua oară, s-a îndreptat către un amanet, unde i s-a oferit și mai puțin, 100 de dolari. A treia oară, s-a dus la un club auto, unde i s-a oferit cel mai mult: 100.000 de dolari.

”Un tată i-a spus fiicei sale: „Ai absolvit cu onoruri, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp … are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la parcarea uzată din centru, spune că voiai să o vinzi și vezi cât de mult îți oferă. ”
Fiica s-a dus la parcarea uzată, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de dolari pentru că arată foarte uzată”.
Tatăl a spus: „Du-o la amanet”.
Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de dolari pentru că e o mașină foarte veche”.
Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto și să le arate mașina”, potrivit unui autor anonim.

Morala cadoului oferit de tată pentru fiica lui

Uimită de ultima ofertă, fiica s-a întors acasă la tatăl său și i-a povestit totul. Apoi, părintele i-a împărtășit lecția pe care a vrut să o învețe:

”Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club au oferit 100.000 de dolari pentru faptul că este un Nissan Skyline R34, o mașină iconică și căutată de mulți”.Părintele a încheiat spunând: „Am vrut să știi că locul potrivit te prețuiește în modul corect. Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Cine știe care este valoarea ta te apreciază. Nu stați într-un loc în care nimeni nu vă vede valoarea ”, a mai scris autorul anonim, potrivit radiosimplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: