Redactia.ro
Home » Știri » Un tată neglijent și-a uitat fiica de 13 ani într-o parcare. Ce a făcut după o oră, când a sesizat lipsa ei?

Un tată neglijent și-a uitat fiica de 13 ani într-o parcare. Ce a făcut după o oră, când a sesizat lipsa ei?

autostradă Austria

Incident de necrezut. Un bărbat și-a uitat fiica de 13 ani într-o parcare din Austria, în timp ce aceștia călătoreau cu mașina, iar fata a coborât la o benzinărie și tatăl a continuat drumul fără să își dea seama că fiica lui nu mai este în mașină.

Un român și-a uitat fiica de 13 ani în parcare în Austria

Un român a dat dovadă de o neglijență ieșită din comun, după ce și-a uitat fiica într-o benzinărie din Austria. Cei doi au plecat împreună la drum, dar la un moment dat, când a oprit la o stație de combustibil, fata a ieșit din mașină, iar tatăl ei, care a fost la toaletă, nu a mai verificat dacă fiica lui este cu el, așa că a pornit, din nou, la drum.

Abia după o oră acesta și-a dat seama că fiica lui lipsește. Între timp, fata solicitase deja autor din partea autorităților. Totuși, ea nu mai avea telefonul cu ea să îl sune pe bărbat și nici numărul de telefon nu îl știa pe de rost.

Cum s-a terminat întâmplarea nefericită

Însă, fata știa numărul de telefon al bunicului său, care a fost sunat de polițiști, ce i-au cerut să le dea mobilul tatălui, pentru a-l suna să se întoarcă după fiica lui, rămasă pe autostrada din Kematen am Innbach, din districtul Grieskirchen.

Joi dimineața, oamenii legii din Austria au fost solicitați să răspundă unui apel, într-o parcare de pe autostrada Wels. Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit o fată în vârstă de 13 ani, ce fusese lăsată acolo de tatăl ei, din greșeală.

Din fericire, evenimentul s-a terminat cu bine, iar bărbatul de naționalitate română a mers să își ia înapoi fiica în vârstă de 13 ani, uitată în parcare. Cei doi li-au continuat drumul împreună, după o colaborare între Poliția Română și oamenii legii din Austria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: