Redactia.ro
Home » Știri » Un tată și-a folosit bebelușul de doar 11 luni drept scut în fața polițiștilor. Ore de negocieri pentru siguranța micuțului 

Un tată și-a folosit bebelușul de doar 11 luni drept scut în fața polițiștilor. Ore de negocieri pentru siguranța micuțului 

Europol dezvăluie mesajele polițiștilor de pe litoral, după accidentul de la 2 Mai: „Nu ne-au lăsat să acționăm absolut deloc!”

Un tată și-a folosit bebelușul de doar 11 luni drept scut în fața polițiștilor. Ore de negocieri pentru siguranța micuțului. Iată detaliile!

Un bărbat și-a folosit bebelușul de doar 11 luni drept scut în fața polițiștilor

În urma unei altercații cu soția, un bărbat și-a folosit bebelușul de doar 11 luni drept scut în fața polițiștilor care au sărit în ajutorul femeii. Bărbatul de 36 de ani din Brăești, județul Buzău, a șocat autoritățile când și-a luat bebelușul în brațe și a început să-i amenințe pentru a-l lăsa în pace. Cu o mână lovea polițiștii, iar cu cealaltă ținea bebelușul în brațe.

În acest caz, au urmat ore de negocieri, pentru ca micuțul să fie în siguranță și înapoiat mamei. Scena de coșmar a luat sfârșit atunci când mama bărbatului a ajuns la fața locului și a reușit să-l convingă să-i dea copilul. Bărbatul este acum cercetat în arestul IPJ.

De ce s-au certat cei doi soți

Cearta dintre cei doi soți a luat amploare atunci când soția acestuia a hotărât să plece cu cei patru copii ai lor la părinții ei, într-o localitate învecinată. Bărbatul nu a fost de acord să o lase și a mers după ea pentru a o opri. Acesta a devenit agresiv, i-a luat bebelușul de 11 luni și a fugit cu el în brațe, moment în care femeia l-a denunțat.

Judecătorii IPJ Buzău au emis o arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său.

 

Sursa foto: Captură ecran Antena3

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: