Redactia.ro
Home » Monden » Un taximetrist dă de pământ cu Andreea Esca! Bărbatul a rămas șocat de gestul ei după ce a lăsat-o la destinație: „Nu mi-a venit să cred!”

Un taximetrist dă de pământ cu Andreea Esca! Bărbatul a rămas șocat de gestul ei după ce a lăsat-o la destinație: „Nu mi-a venit să cred!”

Un taximetrist dă de pământ cu Andreea Esca! Bărbatul a rămas șocat de gestul ei după ce a lăsat-o la destinație: „Nu mi-a venit să cred!”

Un taximetrist dă de pământ cu Andreea Esca! Bărbatul a rămas șocat de gestul ei după ce a lăsat-o la destinație. Iată detaliile!

Un taximetrist dă de pământ cu Andreea Esca

Un taximetrist din Mamaia a rămas șocat de gestul Andreei Esca după ce a lăsat-o la destinație. Acesta credea că dacă știrista numărul 1 din România i-a călcat pragul mașinii va avea parte de un bacșiș pe măsură. Iată că, suma lăsată de Andreea Esca a fost departe de speranța bărbatului! Taximetristul a acceptat o cursă scurtă, pe o distanță mică, de doar 6 lei și a rămas cu un gust amar atunci când a oprit aparatul fiscal. Știrista i-a lăsat exact suma datorată, fără un leu în plus, ba chiar aceasta s-a scotocit după bani, plătind cu o bancnotă de 5 lei și două monezi de 50 de bani. Gestul acesteia l-a determinat pe taximetrist să povestească întreaga scenă, simțindu-se nerespectat și neapreciat:

„Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul gestul Andreei Esca, după ce a lăsat-o la destinație.

Ce salariu are Andreea Esca

Alexia Eram susține că nu cunoaște suma pe care o încasează mama ei de la trustul PRO TV și că nici nu a deschis vreodată acest subiect, deoarece este confidențial. Cu toate acestea, nu există român care să nu creadă că Andreea Esca este cea mai bine plătită știristă:

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal cămama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram conform cancan.ro.

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: