Redactia.ro
Home » Știri » Un tramvai s-a rupt pe un bulevard din Capitală

Un tramvai s-a rupt pe un bulevard din Capitală

tramvai

Un tramvai s-a rupt în două, vineri dimineață, la intersecția a două bulevarde din sectorul doi al Capitalei. Din cauza garniturii deraiate, mai multe linii au fost blocate.

Potriviti reprezentanților STB (Societatea de Transport București), tramvaiul a deraiat și s-a rupt în două la schimbarea de direcție de la intersecția dintre bulevardele Chișinău și Barasabia, cunoscută în zonă drept Diham.

STB a transmis pe Twitter că liniile 14, 36 si 46 sunt blocate din cauza unui tramvai deraiat. Traficul a fost oprit de la 10:40 la 11:30 și că acum se desfășoară în mod normal.

„Cauze ar putea fi mai multe. Pe de o parte, ar putea fi o problemă de mentenanță a macazului și e posibil ca din cauza macazului să se ajungă la mica deraiere. Pe de altă parte, este posibil ca o serie de rulmenți să se fi blocat și să fi permis burdufului să se miște.

Tupeul incredibil al unei șoferițe din București. I-a cerut vatmanului să mute tramvaiul din fața ei

Momentan nu avem mai multe informații. Nu știm dacă în tramvai erau pasageri sau dacă a fost acolo vreo altă problemă”, a declarat pentru Ziare.com Florin Ivan, avertizor de integritate din partea sindicatului Transpublic din STB SA.

Valer Ciobănescu, președintele sindicatului Transpublic din STB SA, a transmis că, în cursul dimineții zilei de vineri, 1 noiembrie, a mai avut loc o tamponare între două tramvaie, în Capitală, la Podul Basarab.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: