Redactia.ro
Home » Știri » Un urs înfometat s-a așezat la masă alături de mai mulți tineri. Cum s-a terminat întreaga situație

Un urs înfometat s-a așezat la masă alături de mai mulți tineri. Cum s-a terminat întreaga situație

GALERIE FOTO (5) Un urs înfometat s-a așezat la masă alături de mai mulți tineri.

Un urs înfometat s-a așezat la masă alături de mai mulți tineri. Un grup de tineri din Maryland, Statele Unite ale Americii a uimit întreaga planetă după ce au mâncat la aceeași masă cu un urs. Imaginile cu aceștia au devenit virale în mediul online, iar unii internauți i-au criticat pe aceștia, susținând că nu trebuia să încurajeze hrănirea animalelor sălbatice.

Un urs înfometat s-a așezat la masă alături de mai mulți tineri. Cum s-a terminat întreaga situație

Un urs înfometat s-a așezat la masă alături de mai mulți tineri. Cu toții știm că ursul este un animal sălbatic iar dacă avem ocazia să ne întâlnim cu el, să facem tot posibilul să plecăm din calea lui. Ei bine, un grup de tineri din Maryland, Statele Unite ale Americii, nu numai că nu au fugit, ci au mâncat alături de ei. Tinerii se aflau la un picnic la marginea unei păduri din zonă când au primit o vizită neașteptată din partea unui urs. Flămând, animalul sălbatic s-a așezat la masă și a așteptat să fie hrănit de oameni. În imagini se poate observa cum ursul așteaptă liniștit ca tinerii să-i ofere ceva de mâncare. Ba mai mult, unul dintre ei se apropie să îi întindă pe o felie de pâine unt de arahide, iar spre uimirea tuturor, ursul aștepta nerăbdător să-i înmâneze hrana.

Kaitlyn Nesbit, complet mirată de apariția ursului, a filmat întregul moment și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare. Tânăra se afla împreună cu familia sa în zona Deep Creek, iar la scurt timp, imaginile cu „prietenul sălbatic” au devenit virale în mediul online.

Mulți internauți nu au fost fericiți când au văzut imaginile, aceștia au criticat atitudinea tinerilor, spunând că animalele sălbatice nu ar trebui hrănite în acest mod, pentru siguranța proprie dar și a celor din jur. „Acești oameni sunt total idioți”, a scris un internaut. Legile din Maryland interzis hrănirea urșilor, pentru că aceștia pot asocia mâncarea cu oamenii și vor deveni o amenințare pentru localnici. Localnicii din apropierea pădurii au declarat că ursul obișnuia să-și facă apariția printre oameni, fiind calm și liniștit.

Ursul care s-a apropiat de o turistă și i-a adulmecat părul

În 2020, un urs negru a fost filmat în Mexic în timp ce se apropia de o turistă și îi mesteca părul. Imaginile surprinse a provocat revoltă în rândul oamenilor. Experții au declarat că ursul trebuie mutat pentru că s-a obișnuit să fie hrănit de oameni în parcul în care locuia. Ulterior, animalul sălbatic a fost capturat pentru că s-a considerat un risc pentru turiștii parcului Chipinique. Autoritățile au declarat că au existat multe întâlniri între oameni și același urs, atât în parc, cât și în zone rezidențiale.

Ursul a fost capturat în timp ce dormea în curtea unei case, iar veterinarii au verificat ursul și i-au pus o zgardă cu emițător radio. Ursul a fost mutat în statul Chihuahua, iar acest lucru a adus multe critici din partea internauților care sunt de părere că vina aparține oamenilor care au hrănit animalul sălbatic.

Ursul care s-a apropiat de o turista si i-a mestecat parul
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: