Redactia.ro
Home » Știri » Un veteran al jurnalismului românesc s-a stins din viață. Dan Georgescu a murit la doar 57 de ani

Un veteran al jurnalismului românesc s-a stins din viață. Dan Georgescu a murit la doar 57 de ani

Doliu în lumea sportului

Un veteran al jurnalismului românesc, Dan Georgescu, s-a stins din viață la vârsta de doar 57 de ani, lăsând în urmă o carieră impresionantă la postul public de radio. Începută acum mai bine de trei decenii, această carieră a marcat domeniul jurnalistic, iar contribuția sa va fi întotdeauna remarcabilă.

Dan Georgescu și-a început parcursul profesional ca operator și redactor la agenția de presă a postului de radio, iar ulterior și-a adus aportul în cadrul Radio România Actualități timp de mai mult de două decenii. Aici, el a prezentat și realizat numeroase știri și reportaje, fiind cunoscut pentru coordonarea tururilor de la „Radiojurnal”.

Colegii îi aduc un ultim omagiu lui Dan Georgescu

Colegii săi de la „Radiojurnal” îl plâng acum pe Dan Georgescu, recunoscând contribuția sa semnificativă la emisiunea respectivă și la domeniul jurnalistic în ansamblu. Dan era apreciat nu doar pentru profesionalismul său, ci și pentru pasiunea sa pentru știință, fiind un absolvent al Facultății de Mecanică și un adept al cunoașterii continue.

„A încetat din viață colegul nostru de la Camera Știrilor, jurnalistul Dan Georgescu, la doar 57 de ani! … Doamne, cât de nedrept! Dumnezeu să îl odihnească! Familiei și apropiaților, sincere condoleanțe! Dan era parte din echipa de la Camera Știrilor care prezenta jurnalele de noapte… ne întâlneam deseori la miezul nopții, el prefața emisiunea Serviciul de noapte… o să îmi fie dor de vocea lui, de calmul și încrederea pe care ni le transmitea atunci când ne pregăteam să preluăm microfonul de la el! Drum lin, dragă Dan!”, a anunțat, duminică, Maria Toghina de la Radio România Actualități prin intermediul rețelelor sociale.

Gol imens în lumea jurnalismului

Într-un mesaj emoționant postat online de colegii săi, se amintește de ultimele știri prezentate de Dan, arătându-se aprecierea pentru munca sa și pentru impactul pe care l-a avut în domeniul jurnalismului. Mesajele de condoleanțe și apreciere se revarsă din partea colegilor și ascultătorilor, recunoscând pierderea unei voci remarcabile și a unui profesionist dedicat.

Cu toate că plecarea lui Dan Georgescu lasă un gol imens în lumea jurnalismului, amintirea sa și contribuția sa remarcabilă vor rămâne întotdeauna vii în memoria celor care l-au cunoscut și au apreciat munca sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: