Redactia.ro
Home » Știri » Unchiul fetiței ucise în București, declarații despre crima șocantă! Ce crede tânărul despre ce s-a întâmplat

Unchiul fetiței ucise în București, declarații despre crima șocantă! Ce crede tânărul despre ce s-a întâmplat

GALERIE FOTO (2) Unchiul fetiței ucise în București, declarații despre crima șocantă. Ce spune tânărul

Unchiul fetiței ucise în București a făcut declarații despre crima șocantă. Iată ce mărturisiri a făcut tânărul.

Unchiul fetiței ucise în București, declarații despre crima șocantă! Ce spune tânărul despre ce s-a întâmplat

Unchiul fetei de 12 ani, care a fost cel mai probabil ucisă și apoi băgată într-o ladă de canapea, într-un apartament din București, a vorbit despre cele întâmplate. Tânărul este fratele mamei victimei.

„Sunt fratele mamei. Așa am auzit și eu (că femeia a fost arestată în Spania, n.red.). Eu nu cred că este vinovată! Organele își fac treaba cel mai bine. Nu știm absolut nimic!”, a declarat bărbatul, potrivit Antena 3 CNN.

Bărbatul a fost întrebat de jurnaliști și ce relație este între mama fetei și concubinul ei, dacă existau sau nu probleme între ei.

„O relație normală”, a răspunsul acesta.

Foto: captură Antena 3 CNN
Foto: captură Antena 3 CNN

Fetița de 12 ani nu a mai fost văzută de mai bine de o lună, de când a fost dată dispărută de tatăl ei. Din primele informații, ea ar fi fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte să fie găsită. La patru zile de când s-a aflat de acest caz, mama ei s-a predat polițiștilor din Spania, fiind supusă astfel audierilor. Rămâne de văzut ce informații vor ieși la iveală și cine este vinovat pentru această crimă șocantă.

Primele imagini cu suspecții principali ai crimei din București. Anamaria a fost ucisă și ascunsă într-o canapea. Mama ei a fost reținută în Spania, iubitul acesteia e căutat în continuare

Cadavrul fetei de 12 ani a fost găsit în lada patului într-un apartament din Sectorul 4 al Bucureștiului. Anamaria fusese dată dispărută cu o lună în urmă de către tatăl ei biologic. La fel și mama fetei.

Aseară, mama fetei s-ar fi predat, în Spania, iar polițiștii au reținut-o pentru audieri. Și concubinei femeii este căutat, de asemenea, pentru a fi interogat. Trebuie aflat ce anume s-a întâmplat, concret, în acest caz de crimă și cine este vinovat. Momentan, mama și iubitul acesteia sunt principalii suspecți, dar rămâne de văzut dacă și ce dovezi vor găsi polițiștii împotriva acestora.

Mama fetiței și concubinul acesteia ar fi părăsit țara încă din aprilie anul acesta. Încă nu se cunosc informații oficiale despre iubitul femeii. Există date care spun că bărbatul ar fi recidivist, el având un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit Fanatik. Continuarea poate fi citită în acest material Redacția.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: