Redactia.ro
Home » Sport » Unchiul lui Rafael Nadal, răspuns surprinzător! Cine este cel mai bun tenismen

Unchiul lui Rafael Nadal, răspuns surprinzător! Cine este cel mai bun tenismen

Rafael Nadal, roger federer

Unchiul lui Rafael Nadal a răspuns unei întrebări incomode. Toni Nadal a spus cine este cel mai bun tenismen din istorie.

În ultimii aproape 15 ani mulți s-au întrebat cine este cel mai valoros jucător de tenis din lume. Rafael Nadal sau Roger Federer? Cei mai mulți specialiști nu au putut da un răspuns concret. Asta și pentru că stilurile de joc ale celor doi sunt complet diferite. Totuși, unchiul și fostul antrenor al ibericului, Toni Nadal a răspuns la întrebarea incomodă fără să stea pe gânduri.

”Pentru mine, Roger Federer este un jucător de excepție, îmi place enorm să îi urmăresc meciurile. Dacă nu aș fi fost unchiul lui Rafa, mi-aș dori ca Federer să câștige fiecare meci. Admir foarte mult stilul său elegant de joc și eficiența sa din teren. Cel mai bun din toate timpurile? Sunt sigur că Roger Federer este cel mai bun din istorie”, a declarat unchiul lui Rafael Nadal, pentru Tennishead.

Pe cine vede Toni Nadal pe locul doi

Spaniolul a continuat să surprindă și în continuarea interviului.

“Nu știu exact pe cine aș putea pune pe locul doi. Poate că Rod Laver, poate chiar Rafa Nadal, nu este nici el departe”, a mai spus Toni Nadal.

Roger Federer este jucătorul care a ocupat primul loc în clasamentul mondial cele mai multe săptămâni. 310. Elvețianul a câștigat în carieră și cele mai multe titluri de Grand Slam. Federer a adunat 20 de trofee, în timp de Nadal a luat 19 titluri de Mare Șlam. Locul trei în această ierarhie îl ocupă Novak Djokovic, cu 17.

„Eu sunt primul care spun că Roger este cel mai mare din istorie. Nu am sentimentul că am auzit asta de la alții, pentru că eu cred 100% că este corect ceea ce se spune. Va fi foarte greu ca cineva vreodată să îi depășească recordurile”, spunea în urmă cu ceva timp Rafael Nadal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: