Redactia.ro
Home » Sport » Rafael Nadal, campanie pentru strângere de fonduri

Rafael Nadal, campanie pentru strângere de fonduri

Rafael Nadal adună fonduri

Rafael Nadal și baschetbalistul, Pau Gasol vor să strângă 11 milioane euro pentru Crucea Roşie. Banii vor fi folosiți în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Campania inițiată de cei doi sportivi se numește „Crucea Roşie răspunde”. Nadal și Gasol vor să atragă și alți sportivi care pot dona bani. Fondurile vor fi folosite pentru un număr de 1.350.000 de persoane.

„După ce m-am gândit mult la asta, am ajuns la concluzia că voi, întregul popor spaniol, nu i-aţi dezamăgit niciodată pe sportivi. Suntem cine suntem în mare parte datorită sprijinului vostru şi este momentul în care sportivii nu pot da greş. M-am gândit cum pot să-mi aduc contribuția la această situație care este complet nouă pentru toţi”, este mesajul lui Nadal, postat pe conturile de socializare.

Primul care a răspuns la apelul tenismanului a fost prietenul său, baschetbalistul Pau Gasol. În acest moment, Spania este una dintre cele mai afectate țări din Europa din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum își petrece timpul Rafael Nadal acasă

De-a lungul timpului spaniolul a fost implicat în mai multe proiecte caritabile. El are și o fundație, “Rafa Nadal Foundation”, condusă de soția sa, Maria Francisca.
Nadal se află și el în autoizolare în vila sa. Câştigătorul a 19 titluri de Grand Slam și-a descoperit în aceste zile un nou talent. Spaniolul le-a arătat fanilor că se pricepe foarte bine și la gătit.

„Eu și soția mea avem timp să gătim, sper că sunteți bine și că aveți grijă de voi la casele voastre. Eu sunt bine, fac exerciții fizice și urmez indicațiile și recomandările autorităților; sper că toată lumea e bine”, a scris Nadal pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: