Redactia.ro
Home » Știri » Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, acuzații grave: „Era agresiv cu asistentele. Intrase în sevraj”

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu, acuzații grave: „Era agresiv cu asistentele. Intrase în sevraj”

Verișorul lui Dany Vicol condamnat pentru crimă jură să se răzbune pe Mario Iorgulescu

Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații extrem de grave la adresa tânărului. Vali Guțu susține că fiul lui Gino Iorgulescu era deja scos de pe aparate înainte de a fi transferat la o clinică din Milano. Mai mult, acesta devenise spaima asistentelor, din cauză că era în sevraj din lipsă de droguri.

Acuzațiile contravin cu informațiile venite dinspre Spitalul Elias, cel în care Mario Iorgulescu a fost internat după accident.

„După ce Mario Iorgulescu a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la Spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Se gândea că ea putea fi victima lui. Știți ce mi-a spus? Că înainte să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el!

Mario Iorgulescu e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. De când a fost dus în Italia, am devenit pesimist, știm ce manevre se încearcă. Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate”, a spus unchiul lui Dany Vicol la Radio Sport. 1, citat de romaniatv.net.

În prezent, fiul lui Gino Iorgulescu se află la o clinică din Italia. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. Tânărul de 24 de ani este așteptat în țară pentru a da explicații cu privire la accidentul rutier pe care l-a provocat pe 8 septembrie.

Gino Iorgulescu, 500.000 de euro pentru copiii victimei

Duminică, Dumitru Dragomir i-a sugerat lui Gino Iorgulescu să le ofere copiilor bărbatului decedat în accident câte 500.000 de euro. Unchiul victimei nu e de acord cu propunerea venită dinspre Dragomir.

„Am văzut că Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! (…) Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm.

Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan! Am mai auzit ceva revoltător, că Gino vrea să-l protejeze pe fiul lui și să nu-i spună încă cine a comis crima (…) Mă întreb când va afla și Mario că a comis o crimă, el este protejat”, a mai spus unchiul victimei.

Mario Iorgulescu se află în afara oricărui pericol

Ultimele informații din Italia arată că fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal s-a trezit din comă şi se simte mai bine, mănâncă, vorbește și este în afara oricărui pericol.

Mario Iorgulescu nu este păzit şi este vegheat doar de familie, acestea sunt datele primite de procurorii români de la medicii italieni, informează Antena 3.

Tânărul se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitate spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată, mai scrie sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: