Redactia.ro
Home » Știri » Unde a fost cazat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la sosirea sa în România. Prețurile pentru o singură noapte aici sunt exorbitante

Unde a fost cazat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la sosirea sa în România. Prețurile pentru o singură noapte aici sunt exorbitante

zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a sosit marti, 10 octombrie în România pentru a se întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis. Liderul de la Kiev a fost cazat la un hotel de lux din Capitală. O singură noapte de cazare aici costă o mică avere. Iată detaliile!

Volodimir Zelenski, vizită de o zi în România

Volodimir Zelenski a sosit în România, la mai bine de un an și jumătate de la declanșarea războiului ruso-ucrainean. Liderul de stat al Ucrainei, Volodimir Zelenski, a sosit marți, 10 octombrie 2023, în jurul orei 10:30 la București. Aceasta marchează prima sa vizită oficială în România după mai bine de un an și jumătate de la începutul conflictului militar provocat de Rusia.

Pe aeroportul din București, Zelenski a fost întâmpinat de ministrul de Externe, Luminița Odobescu. Președintele Ucrainei se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni la ora 13:00. Cei doi lideri vor avea discuții private și discuții oficiale.

Volodimir Zelenski are programată o întâlnire cu prim-ministrul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria, programată pentru ora 17:30. Inițial, președintele Ucrainei urma să țină și un discurs în Parlamentul României, dar ulterior s-a luat decizia de a anula această parte a vizitei pentru a evita orice potențiale situații tensionate sau neplăcute.

Unde a fost cazat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

Liderul din Kiev a fost găzduit în București la hotelul Marriott, situat într-o zonă centrală a Capitalei. Acesta este unicul hotel de afaceri de cinci stele din această parte a orașului și este plasat în proximitatea impresionantului Palat al Parlamentului și a Catedralei Mântuitorii Poporului.

Prețurile pentru camerele de cazare variază în funcție de tipul acestora, așa cum sunt prezentate pe site-ul oficial al complexului. De exemplu, tariful pentru o cameră Deluxe cu un pat king-size începe de la 1.014 lei, însă acesta poate crește până la suma de 1.035 lei, în funcție de opțiunile alese. În schimb, pentru o cameră de tip suită Senator cu un pat king-size și acces la Executive Lounge la hotelul Marriott din capitală, tariful începe de la 1.651 lei, dar poate ajunge până la 1.685 lei, conform informațiilor furnizate pe site-ul oficial al hotelului amintit anterior.

Sursă foto Inquam Photos Octav Ganea

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: