Redactia.ro
Home » Monden » „Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune?” Culiță Sterp, dezamăgit de oamenii care nu i-au fost alături. Ce mesaj le-a transmis VIDEO

„Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune?” Culiță Sterp, dezamăgit de oamenii care nu i-au fost alături. Ce mesaj le-a transmis VIDEO

Dezvăluiri șocante din culisele Survivor All Stars! Cui i-a dat mesaj Culiță Sterp pentru a-i ajuta pe Iancu și Jador din afara competiției? Avem mesajele FOTO

Culiță Sterp este  dezamăgit de oamenii care nu i-au fost alături. Ce mesaj le-a transmis!

Culiță Sterp: „Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune?”

Culiță Sterp a postat un videoclip pe rețelele sociale în care își mărturisește nemulțumirile față de oamenii care îl critică, dar și față de presa din România. Cântărețul susține că în jur de 10-20% din urmăritorii lui se bucură pentru situația prin care trece și greul pe care îl duce în spate. Acesta subliniază faptul că nu înțelege unde se aflau toți acești oameni atunci când el alături de familia lui se implicau în acte de binefacere. Interpretul de muzică de petrecere nu poate percepe răutatea oamenilor, deoarece nu s-a înconjurat niciodată de astfel de persoane și vrea să aibă parte în viața lui de oameni cu „coloană vertebrală”:

„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi.

Abia așteaptă să te vadă la un necaz, să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, ci să-și dea un picior să te duci și mai jos. Când faci 100, 1000 de fapte bune, și numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea bune și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că e din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca și ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că văd că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală. Unde ați fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum, unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri, când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă, unde ați fost? Că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi.

Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300 de mii din casă. Ați venit vreo unu la mine să ziceți „vai, săracu”… V-ați bucurat, majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin, dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții?! Trageți voi ce am făcut eu? Plătiți voi pentru păcatele mele sau eu pentru ale voastre? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că n-aveți.”, a spus Culiță pe rețeaua de socializare.

Culiță Sterp a încercat să-i dea bani victimei accidentului

Culiță Sterp șochează din nou! Cântărețul ar fi încercat după noaptea accidentului să-l mituiască chiar pe bărbatul rănit în tragicul eveniment, celălalt participant la trafic, potrivit surselor România TV.

În noaptea accidentului, Culiță Sterp a trecut pe roșu și se afla sub influența alcoolului, dar și a substanțelor interzise, motiv pentru care este sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile și cu permisul suspendat.

Acum, noile informații ni-l arată pe Culiță Sterp într-o poziție gravă, cea de mituitor, după sursa citată mai sus. Acesta ar fi încercat să îi ofere bărbatului rănit în accident suma de 30.000 de euro pentru a nu rămâne internată în spital și pentru a păstra tăcerea, deoarece aceasta este calea perfectă de a scăpa de acuzarea de vătămare corporală din culpă.

De amintit este faptul că în videoclipul în care și-a cerut scuze pentru cele întâmplate, Culiță Sterp menționează că s-a împăcat cu familia victimei:

„Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile.”

Judecătorii i-au interzis lui Culiță Sterp să părăsească ţara

Culită Sterp trece prin clipe grele! Cântărețul are interdicția de a părăsi țara, în urma deciziei judecătorilor care i-au respins cererea de ridicare a controlului judiciar.

Acesta solicitase ridicarea controlului judiciar pe motivul că ar avea multe concerte de susținut în străinătate, dar iată că nu a reușit să-i înduplece pe judecători.Astfel, în urma accidentului, Culiță Sterp rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă.

Culiță Sterp, anunț despre concertele din străinătate

Culiță Sterp și-a anunțat fanii cu părere de rău într-un videoclip, pe rețelele sociale, că nu poate onora concertele din străinătate, deoarece i s-a impus procedura de control judiciar și nu poate părăsi țara. Cu toate acestea, cântărețul i-a liniștit pe toți cei care așteptau să-l vadă cântând, spunându-le că imediat ce problemele cu legea se vor rezolva are de gând să onoreze concertele amânate:

„ Bună, dragii mei! Am un anunț foarte important de făcut. Nu o să vorbesc foarte mult, oricum sunt oameni care mă judecă indiferent de ce aș face și orice aș zice. Mi s-a impus măsura controlul judiciar, ceea ce înseamnă că nu voi putea părăsi țara pentru o perioadă de timp. Pentru mine asta este una dintre cele mai mari pedepse, pentru că nu pot să fiu alături de oamenii care mă ascultă din străinătate. Nu o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate pe viitor: din Belgia, Germania, din Anglia și din Irlanda. Vă promit că după ce se rezolvă problemele o să revenim pe scenă și o să fim alături de voi. Până atunci, ne vedem la noi în țară, în România”, a transmis Culiță Sterp, pe pagina sa de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: