Redactia.ro
Home » Monden » Unde este Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Reghecampf, după divorțul părinților: ”Este foarte bine pentru el”

Unde este Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Reghecampf, după divorțul părinților: ”Este foarte bine pentru el”

GALERIE FOTO (5) Anamaria Prodan, alături de Bebeto și Reghe

Anamaria Prodan a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Bebeto la scurt timp după ce ea și Laurențiu Reghecampf au divorțat. Impresara a fost mai sinceră ca niciodată și a motivat alegerea făcută, deși îi este greu să se despartă de fiul său.

De departe una dintre cele mai mari provocări pentru o mamă este aceea de a sta departe de copilul ei. Același sentiment o încearcă în acest moment și pe Anamaria, care este nevoită să renunțe la Bebeto pentru binele lui.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Bebeto

Chiar dacă scandalurile din ultima vreme au ținut-o destul de ocupată, Anamaria Prodan nu a uita de fiul ei și de nevoile pe care acesta le are. Astfel, a avut grijă ca adolescentul să se poată bucura de cea mai bună educație, fiind acceptat la una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din America.

Așa că fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf va fi nevoită să stea departe de fiul ei o perioadă destul de lungă. Bebeto își va petrece timpul la un internat, unde va trebui să facă tot posibilul pentru a obține note foarte mari dacă își dorește să rămână în echipa de fotbal a școlii.

„Pentru ambii părinți, atât pentru tată, cât și pentru o mamă este o mândrie că băiatul merge la una dintre cele mai prestigioase academii din lume. Fotbalul se dezvoltă foarte tare în America. Este foarte bine pentru el.

Americanii au o altă mentalitate. Dacă face parte din echipa școlii de fotbal, spre exemplu, dar nu ai notele peste 9,50, nu mai faci parte din echipa școlii. La americani nu se merge pe premisa bun la fotbal, dar prost la școală. Acolo ești bun la școală, și bun la fotbal.

Este la internat. Învață perfect, face fotbal perfect, are o viață sănătoasă și un program sănătos”, a declarat Anamaria Prodan, citată de fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au împăcat

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să spună stop scandalului și să se împace, dar iată că asta s-a întâmplat. Cea care a dat vestea a fost chiar impresara, într-o emisiune care se difuzează pe YouTube.

„Pentru el, ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb, să îi trăiască! Eu cunoscându-l pe Laur, căci îl cunosc mai bine decât mama lui, nimeni nu îl cunoaște mai bine și Laur pe mine la fel, se gândește cu drag întotdeauna la noi.

Așa cum era el, Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui. După Dumnezeu, eu o să fiu pentru că alături de mine a crescut, a clădit un imperiu, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a declarat sexy-impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: