Redactia.ro
Home » Stil de viață » Unde găsești cele mai ieftine produse alimentare. Trucul care-i ajută pe români să identifice cel mai bun preț

Unde găsești cele mai ieftine produse alimentare. Trucul care-i ajută pe români să identifice cel mai bun preț

Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret! L-ai observat vreodată? Mulți români nu știu de el

Să trăieşti în România este din ce în ce mai scump! O arată chiar datele oficiale potrivit cărora valoarea coşului minim de consum pentru un trai decent a crescut cu aproape 20% anul trecut, faţă de 2021.

Astfel, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, a ajuns la 1.900 de lei pentru o familie alcătuită din doi adulţi şi doi copii.

Alimentele s-au scumpit îngrozitor

Paștele este din ce în ce mai aproape, iar românii se gândesc de pe acum să facă toate cumpărăturile necesare, asta deoarece prețurile la alimente sunt foarte ridicate.

Pentru cei care caută cele mai ieftine produse alimentare de bază, există o aplicație pe care o pot folosi în acest sens. Este vorba despre platforma Monitorul Prețurilor, unde românii pot căuta şi verifica atât prețurile alimentelor, cât și pe cele ale carburanților și pot alege spre ce magazin sau comerciant să se îndrepte pentru cumpărături.

Se accesează pagina www.monitorulpreturilor.info și se selectează „produse alimentare”. Aplicația va localiza zona în care se află persoana care accesează această platformă și va afișa mai multe filtre de căutare.

Platforma care-i ajută pe români să găsească produse ieftine

Din meniu poți să selectezi să afișeze produsele magazinelor care se află la ce distanță vrei. Un buton roșu pe care scrie „coș” îţi deschide o listă predefinită cu alimente. De le butonul „Rețea” poți selecta de la ce lanțuri de supermarketuri vrei să îţi afișeze produsele.

DE REȚINUT! Trebuie specificat că pentru a da căutare este necesar ca în coș să fie selectate minimum 5 produse.

Instant îţi apar magazinele selectate unde poţi să vezi cât costă fiecare produs din listă. În situația în care anumite magazine nu au unul sau mai multe dintre produsele selectate, atunci produsele în cauză pot fi înlocuite pentru magazinele respective.

Din anul 2022 și până în prezent, prețurile au crescut cu peste 30%. În acest an, mielul de Paște intră în categoria delicateselor, deoarece nu oricine își va permite să-l cumpere pentru masa de sărbătoare. De asemenea, chiar și ouăle, dar și laptele vor fi mai scumpe în anul 2023.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: