Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiește Irina Tănase după ce s-a despărțit de Liviu Dragnea. Tânăra trece prin momente grele

Unde locuiește Irina Tănase după ce s-a despărțit de Liviu Dragnea. Tânăra trece prin momente grele

GALERIE FOTO (5) Unde locuiește Irina Tănase după ce s-a despărțit de Liviu Dragnea

Unde locuiește Irina Tănase după ce s-a despărțit de Liviu Dragnea. Tânăra este devastată după despărțirea de fostul lider al PSD. Liviu Dragnea și-a părăsit iubita după ce ar fi aflat că aceasta l-a înșelat. Unde locuiesc acum blondina?

Unde locuiește Irina Tănase după ce s-a despărțit de Liviu Dragnea. Tânăra trece prin momente grele

Unde locuiește Irina Tănase după ce s-a despărțit de Livciu Dragnea. Irina Tănase și fostul lider al PSD s-au cunoscut în 2013, iar de atunci au demonstrat că iubirea lor este mult prea puternică. Deși diferența de vârstă dintre ei este de 30 de ani, Irina a fost mereu lângă Liviu Dragnea, inclusiv în perioada în care fostul politician a făcut închisoare. Spre surprinderea multora, relația lor ar fi ajuns la final în urmă cu câteva zil, atunci când Dragnea și-a făcut bagajele și a plecat din apartamentul în care locuia împreună cu iubita sa. Potrivit Cancan.ro, blondina locuiește acum în casa pe care a cumpărat-o în perioada când Dragnea se afla la pușcărie. Locuința ar fi fost cumpărată din banii politicianului și urma să devină căminul cuplului în următorii ani.

Liviu Dragnea ar fi blocat-o pe Irina pe rețelele de socializare, semn că nu vrea să mai vorbească deloc cu ea. Așadar, blondina s-a văzut nevoită să îi trimită un mesaj prin intermediul presei. „N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi. Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm!(…)”Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta.

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă..”, a spus Irina Tănase.

Ce spune Liviu Dragnea despre despărțirea de Liviu Dragnea

Fostul președinte al PSD a preferat să stea departe de presă, mai ales în aceste zile. Liviu Dragnea ar fi aflat că Irina a păstrat legătura cu fostul iubit, iar acest lucru l-ar fi deranjat. Este vorba despre un bărbat din Galați. Cu toate astea, Irina a mărturisit că nu este adevărat și că nu l-a înșelat pe iubitul ei. Dragnea a declarat în presă că nu va mai discuta public despre fosta lui relație cu cea care i-a fost asistentă în Parlament.

Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui.Implicit, nici pe ale mele. Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic.”, a spus Liviu Dragnea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: