Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiește Sergiu Ciubotariu acum? Adevărul despre călărețul din Iași

Unde locuiește Sergiu Ciubotariu acum? Adevărul despre călărețul din Iași

GALERIE FOTO (5) Unde locuiește Sergiu Ciubotariu acum_

Unde locuiește Sergiu Ciubotariu acum? Tânărul a reușit să șocheze toți românii după ce a decis să vândă casa primită din donații. În prezent, Sergiu Ciobotariu, tânărul călăreț din Iași locuiește în casa socrilor săi. Cu ce s-a ales în urma aventurii sale spre maternitate?

Unde locuiește Sergiu Ciubotariu acum? Adevărul despre călărețul din Iași

Unde locuiește Sergiu Ciubotariu acum? În urmă cu câteva săptămâni au ieșit la iveală informații șocante despre tânărul călăreț din Iași, care la începutul anului trecut înduioșa toți românii cu gestul său. Sergiu Ion Ciobotariu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Răducăneni, a mers călare, 40 dde kilometri, până la materinatea din Iași unde soția sa tocmai născuse. Pentru că nu avea cu ce să se deplaseze și nici bani pentru taxi, Sergiu s-a urcat pe cal, traversând orașul. După ce imagini cu ele au fost postate în mediul online, mulți oameni au devenit interesați de povestea sa.

Astfel, Cătălin Moroșanu, pe atunci consilier județean din partea PNL la Iași, a lansat o strângere de fonduri, unde au fost strânși 37.900 de euro. Din aceștia bani, i-a fost cumpărată o casă și în contul acestuia au fost lăsați 27.900 de lei. „Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deși era complicat, deoarece acesta nu avea școală”, scrie echipa de comunicare a lui Moroşanu, într-o postare recentă pe Facebook.

Conform Libertatea.ro, vecinii se declară surprinși de gestul făcut de Sergiu. „Ziarele de la noi, din Iaşi, au scris că Sergiu şi-a cumpărat tot felul de maşini de lux. Apoi au scris că a murit într-un accident rutier. După câteva zile, ne-am trezit cu mortul umblând pe aici, mânând căruţa”, a declarat un vecin.

Echipa de comunicare a lui Moroșanu se declară extrem de dezamăgită de gestul făcut de Sergiu, mai ales că marele sportiv s-a implicat foarte mult în cazul lui. În perioada în care se deplasa călare pe cal spre spital, tânărul locuia în casa părintească și începuse să construiască o cameră la casa socrului său, aflată în cartierul Dallas. Casa socrului său este formată din bucăți BCA, ciment, tablă și ipsos.

Ce spune socrul lui Sergiu

În prezent, Sergiu locuiește împreună cu familia sa într-o cameră construită în casa socrilor săi. Tatăl soției sale, Constantin, spune senin că locuința actuală a fost construită cu banii din cont. „Sergiu a avut maşină, o Kia, dar înainte de a se naşte ăsta micul. A dat-o, acum nu mai are nici una”, explică Simona, cumnata lui Sergiu. Conform acesteia, familia este supărată pe zvonurile despre mașinile de lux și petrecere ca-n filme pe care acesta le-ar fi organizat. Sergiu și soția sa muncesc cu săptămâna la legat la vie. la o podgorie din Cotnari. „Vin acasă când se dau alocaţiile copiilor, apoi pleacă iar. Nepoţii stau cu mine”, adaugă socrul Constantin. Pe lângă băiețelul de un an, născut anul trecut, tânărul mai are doi copii.

Sergiu si iubita lui

Potrivit socrului acestuia, motivul pentru care s-a mutat din casa dăruită din donații este faptul că plătea prea mult. „Puteau să stea în ea, dar trebuia să plătească lumina, apa, gunoiul. Toate astea. Cam vreo zece milioane pe lună. N-avea de unde. Aşa că a mai construit aici o cameră, cu banii primiţi. El munceşte la ferme, cu ziua. N-ar fi zis nu la un serviciu. Numai minciuni se spun despre el”, explică socrul. După ce au primit o casă, Sergiu si iubita lui au mers într-o vacanță în Mamaia. Așadar, după aventura drumului spre maternitate, Sergiu s-a ales cu o casă pe care a vândut-o, niște amintiri din Mamaia și niște priviri serioase din partea vecinilor.

Sergiu la mare
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: