Redactia.ro
Home » Monden » Unde se află acum Alexandru Ciucu. Soțul Alinei Sorescu” își pierde urma” tot mai des

Unde se află acum Alexandru Ciucu. Soțul Alinei Sorescu” își pierde urma” tot mai des

Unde se află acum Alexandru Ciucu

Unde se află acum Alexandru Ciucu. Alina Sorescu și designerul de modă Alex Ciucu formează un cuplu de mulți ani, iar împreună au doi copii minunați. Cu toate astea, în ultima vreme s-a zvonit că cei doi ar divorțat, lucru pe care cei doi l-au negat. Chiar și așa, Alex Ciucu continuă să „dispară” din peisajul familie sale. Unde se află creatorul de modă?

Unde se află acum Alexandru Ciucu. Soțul Alinei Sorescu” își pierde urma” tot mai des

Alina Soresc și Alex Ciucu au doi copii împreună, iar de-a lungul anilor au pozat într- familie fericită. În ultima perioadă s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final, dar creatorul de modă a susținut cu tărie că nu se pune problema unui divorț. De câteva luni, Alex Ciucu nu mai este prezent în imaginile pe care artista le postează pe rețelele de socializare, semn că acesta dispare tot mai des. Potrivit Click.ro, în prezent, designerul de modă se află în Franța, acolo unde face un curs de specializare în domeniul lui de activitate, curs care ar dura un an și jumătate.

Zvonurile legate de un posibil divorț între cei doi au apărut încă de anul trecut. Un detaliu le-a atras atenția multor persoane. Alina Sorescu a șters și arhivat fotografiile în care apare alături de soțul ei, rămânând cele în care apare alături de fiicele sale sau chiar ea, în diferite cadre. Recent, a fost ziua fiicei lor, Carolina, dar în imaginile postate pe internat, Alex Ciucu nu apare alături de familia sa. Întrebat dacă divorțează de Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a negat cu vehemență acest lucru. „Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat Alexandru Ciucu.

Soțul Alinei Sorescu, surprins alături de o altă femeie

Alex Ciucu a fost surprins în urmă cu mai multe luni în compania unei alte femei. La acea vreme, Alina făcea o declarație surprinzătoare. „Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”.

Ulterior, creatorul de modă a vorbit despre acest lucru, declarând că nu este nimic adevărat și că nu are nicio relație cu o altă femeie. „La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public. Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”, a spus Alex Ciucu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: