Redactia.ro
Home » Știri » Unde se află acum Prințesa Lia? De ce va fi nevoită să se întoarcă în România

Unde se află acum Prințesa Lia? De ce va fi nevoită să se întoarcă în România

GALERIE FOTO (2)

Ieri, Prințul Paul a fost găsit în Paris, după mai bine de un an de când era dat în urmărire internațională. În tot acest timp, soția lui se afla la doar câțiva kilometri distanță, iar toți se întreabă dacă nu cumva au păstrat legătura în tot acest timp.

Unde se află acum Prințesa Lia

În urmă cu câteva luni, Prințesa Lia s-a văzut nevoită să părăsească vila de lux din România în care locuia, după ce s-a găsit în incapacitatea de a plăti ratele la bancă. Așa a luat decizia să plece alături de fiul ei, Carol Ferdinand, tocmai în Marea Britanie.

Culmea e că de câteva luni se afla în Marea Britanie, la doar câțiva kilometri de soțul ei fugar, găsit acum în Paris. Avocatul și pritenul familiei, Florin Ghiulbenghian, a dezvăluit detaliile legate de șederea Prințesei Lia în Anglia. El dezvăluie că aceasta și-a înscris copilul la școală și că nu avea de gând să se întoarcă în România: „Știu că l-a înscris la o școală foarte bună și era extrem de fericită”, spune Florin Ghiulbenghian.

De ce va fi nevoită să se întoarcă în România

Totuși, dacă soțul ei va fi extrădat de autoritățile franceze, Prințesa Lia s-ar vedea nevoită să se întoarcă în România. În acest mod, ea și-ar putea vizita soțul în închisoare, spune avocatul.

„Prințesa Lia mi-a spus că, până când cel mic nu va termina școala, nu va reveni în România.. Nu mai are la ce să revină. Soțul condamnat, fugar în acel moment, cel mic la școală, casa vândută… Alte afaceri aici nu au avut. Însă, în cazul aducerii în România a lui Paul, evident, mi se pare mie, cred că Lia va reveni pentru a asigura vizitele la penitenciar, pachetele, toate celelalte lucruri de care va avea nevoie, evident, dacă autoritățile vor fi de acord cu expulzarea în România”, spune avocatul.

Avocatul a precizat și că localizarea Prințului Paul a fost surprinzătoare pentru el, dat fiind faptul că acesta era cetățean francez și că era firesc să fie căutat în Franța de către autorități. “Capturarea lui Paul în Franța, pentru mine e o surpriză. El fiind cetățean francez, cred că era una dintre ultimele destinații în care ar fi trebut să fugă. Dar asta este viața…”, a spus Ghiulbenghian.

Prințul Paul a fost prins de autorități în Paris

Paul de România a fugit din România în 2020, înainte ca judecătorii să-l condamne definitiv în dosarul Ferma Băneasa. El este nevoit să ispășească o pedeapsă de 3 ani și patru luni de închisoare cu executare.

Etichete: