Redactia.ro
Home » Știri » Unde și-a dus iubita la întâlnire „cel mai zgârcit bărbat din lume”. Ce s-a întâmplat acolo

Unde și-a dus iubita la întâlnire „cel mai zgârcit bărbat din lume”. Ce s-a întâmplat acolo

Unde și-a dus iubita la întâlnire „cel mai zgârcit bărbat din lume”. Ce s-a întâmplat acolo

Un bărbat supranumit „cel mai zgârcit din lume” a ieșit cu o tânără la o primă întâlnire. Iată unde a dus-o pe aceasta și ce s-a întâmplat acolo.

Unde și-a dus iubita la întâlnire „cel mai zgârcit bărbat din lume”. Ce s-a întâmplat acolo

Greg este un bărbat căruia îi place să facă economii cu orice și cu oricine. Nu e genul să vrea să își impresioneze iubitele de la „prima întâlnire” și nu a făcut asta niciodată. De exemplu, el a povestit unde și-a dus o parteneră la o primă întâlnire.

Când Greg a întâlnit-o pe Brandy, a decis să o scoată în oraș, cu toate că avea speranța ca aceasta să fi mâncat înainte, ca să nu fie nevoie să plătească ce comandă. Restaurantul ales de Greg avea meniuri foarte ieftine, evident, astfel încât acesta să nu scoată mulți bani din buzunar.

Partenera lui Greg și-a comandat un sandwich de porc, care a venit însoțit cu o porție de macaroane. Greg s-a supărat pentru că tânăra ar fi putut totuși să comande un singur fel de mâncare, din care să mănânce amândoi, dar a trecut peste acest aspect. Totodată, Greg nu s-a ascuns cu nimic în fața femeii și a ținut să îi facă mai multe dezvăluiri. El i-a spus că folosește deloc mașina de spălat haine și că face duș cu hainele pe el, ca să economisească apă. În acest fel, nu trebuie să le spele separat. Și asta nu e tot. Bărbatul a spus că preferă să păstreze etichetele pe toate articolele vestimentare, astfel încât să le poată returna cu ușurință.

Probabil vă întrebați dacă Brandy s-a speriat de Greg când l-a auzit povestindu-i toate aceste lucruri ieșite din comun. Nu s-a speriat și chiar a spus că vrea să mai iasă la o întâlnire cu el, pentru că e de părere că este un bărbat „dulce”. Zgârcit, dar „dulce”.

Greg Insco a povestit despre stilul lui de viață într-un episod al emisiunii „Extreme Cheapstakes” („Cei mai zgărciți oameni din lume”).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: