Redactia.ro
Home » Sport » Unde și cu cine se mai antrenează Simona Halep de când are interzis pe terenurile de tenis utilizate de profesioniști? Sportiva a rupt total legătura cu Patrick Mouratoglou

Unde și cu cine se mai antrenează Simona Halep de când are interzis pe terenurile de tenis utilizate de profesioniști? Sportiva a rupt total legătura cu Patrick Mouratoglou

simona halep

În septembrie 2023, lumea tenisului a fost martora unei schimbări majore în viața unei dintre cele mai de succes jucătoare de tenis din România, Simona Halep pe care cu toții o apreciem în urma rezultatelor fabuloase din cariera ei. Decizia Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului (ITIA) de a o suspenda pe Simona pentru o perioadă de patru ani din cauza presupuselor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP) a marcat un moment definitoriu în cariera sa. Cu toate acestea, în loc să se lase copleșită de această grea lovitură, Simona a ales să-și reia controlul asupra propriei vieți și cariere.

Simona Halep a rupt total legătura cu Patrick Mouratoglou

Una dintre primele schimbări notabile în viața Simonei a fost ruptura totală cu fostul ei antrenor, Patrick Mouratoglou. Acesta a fost o prezență semnificativă în viața și cariera Simonei, dar în urma deciziei ITIA, relația lor s-a deteriorat iremediabil. Chiar și în septembrie, cu ocazia zilei de naștere a Simonei, Mouratoglou i-a transmis felicitări pe rețelele de socializare, însă aceasta a refuzat să aprobe publicarea acestui mesaj pe propriul său cont, semnalând astfel că legătura lor a ajuns la final, potrivit romaniatv.net.

Cu cine se mai antrenează Simona Halep

Această ruptură a fost un pas major în ceea ce pare a fi un nou început pentru Simona Halep. Cu Mouratoglou în afara ecuației, ea a ales să se antreneze în Dubai, la CF Tennis Academy. Acest loc de prestigiu, fondat de Clark Francis, un fost jucător profesionist de tenis, a devenit rapid un nume de referință în lumea tenisului. Acesta a avut o carieră strălucitoare și a înființat academias acum două decenii. Astăzi, CF Tennis Academy este considerată cea mai bună academie de tenis din Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep a făcut alegerea de a-și menține forma fizică și de a se pregăti pentru competițiile viitoare la această academie. Aici, ea a avut ocazia de a lucra cu Adam Lawson, unul dintre cei mai apreciați antrenori ai academiei. Această schimbare în anturajul Simonei demonstrează hotărârea ei de a evolua și de a-și revendica succesul, independența și integritatea.

Unde se mai antrenează Simona Halep

Pe lângă schimbările în echipa de antrenament, Simona Halep se confruntă cu o altă provocare importantă. Din cauza sancțiunii impuse de ITIA, ea nu are dreptul să se antreneze pe nicio bază sportivă omologată și utilizată de sportivi profesioniști. Acest aspect a obligat-o să-și desfășoare antrenamentele la baza Stejarii, deținută de Ion Țiriac, când se află în România, conform sursei citate.

Între timp, așteptarea verdictului apelului la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) continuă. Procesul se anunță a fi lung și complicat, dar pentru Simona Halep, aceasta este o etapă crucială în lupta pentru dreptate și pentru a-și demonstra nevinovăția. Decizia TAS va avea un impact semnificativ asupra carierei și reputației Simonei, și ea a reiterat de mai multe ori că este hotărâtă să lupte pentru a-și curăța numele și să-și continue cariera în tenis.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: