Redactia.ro
Home » Știri » Unde te poți angaja, dacă ești student. Ce salariu poți obține fără studii superioare finalizate

Unde te poți angaja, dacă ești student. Ce salariu poți obține fără studii superioare finalizate

studenti joburi

Perioda studenției este poate una dintre cele mai frumoase din viața unui om, de care cu siguranță toată lumea își amintește cu drag. Totuși, este perioada în care mulți tineri pleacă de acasă și rămân pe cont propriu, într-un oraș străin. Așa că este nevoie de orice fel de susținere financiară, mai ales că viața de student nu este deloc ieftină.

Cei care își doresc să obțină bani de buzunar pe timpul facultății, au mai multe variante pe care le pot explora.

Una dintre ele este mediul online. Acesta oferă extrem de multe oportunități. Dacă petreci multe ore pe Facebook sau în online, în general și ești pasionat de un anumit subiect, îți poți face un blog. Sigur că acesta nu va avea succes din prima, dar scopul tău este să câștigi ceva bani în plus.

Unde te poți angaja, dacă vrei să faci bani pe timpul studenției

Dacă blogul tău este citit, poți câștiga bani din colaborări cu diverse companii, din articole de promovare a unui anumit produs.

O altă idee foarte bună este să aplici la internshipuri plătite. Sunt mult companii care caută oameni pe care să îi învețe ei, de la 0, ce trebuie să facă în cadrul firmei respective.

Poți aplica pentru un astfel de internship, unde poți câștiga între 1.500 și 2.000 de lei, în funcție de domeniul pe care îl alegi.

Joburile part-time sunt o variantă salvatoare pentru cei care vor să muncească, să câștige bani cu care să se întrețină în mare parte și să nu mai conteze doar pe sprijinul părinților. De asemenea, un alt avantaj al joburilor part-time este acela că poți merge liniștit și la cursurile de la facultate, astfel că nu vei pierde materia și te poți descurca destul de bine cu amândouă.

Pentru un job part-time, angajatorii nu oferă, de obicei, mai mult de 2.000 de lei pe lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: