Redactia.ro
Home » Monden » Unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole? Nici după moarte nu va fi alături de fiica lui

Unde va fi înmormântat tatăl Mădălinei Manole? Nici după moarte nu va fi alături de fiica lui

tatal-regretatei-cantarete-madalina-manole-a-murit

Tatăl Mădălinei Manole a fost răpus de noul virus. Bărbatul va fi înmormântat lângă soția sa, dar nu și lângă regretata cântăreață. Slujba de înmormântare va fi una scurtă din cauza normelor impuse de guvern pentru cei răpuși de Covid – 19.

Tatăl Mădălinei Manole va fi îngropat. De ce nu poate sta lângă fiica sa

Fratele Mădălinei Manole este cel care se ocupă de toate detaliile în mormântării. În urmă cu tei ani, mama celor doi a murit de cancer, iar acum cei doi se vor reîntâlni după moarte. Tatăl Mădălinei va fi înmormântat în cimitirul Bolovani din Ploiești, repede, fără prea mult timp pentru cei dragi să-și ia rămas bun, așa cum prevede protocolul pentru persoanele decedate în urma infectării cu noul coronavirus. Va avea loc doar o slujbă la groapă, în ziua înmormântării.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în urmă cu zece. Din păcate, nici după moarte această familie atât de greu încercată nu se poate reuni. ”La Mădălina stăpân e soțul”, a dezvăluit, cu amărăciune, fratele solistei, făcând trimitere la unul dintre scandalurile care au însoțit tragedia de acum zece ani. Petru Mircea a fost acuzat că a trecut pe numele lui locul de veci cumpărat de familia Mădălinei în cimitirul din Ploiești.

Care este regretul părinților Mădălinei

Mădălina Manole a lăsat în urmă scandaluri dure în familie. Tatăl solistei l-a acuzat în nenumărate rânduri pe Petru Mircea că i-a omorât fiica. În urma acestor acuzații, soțul acesteia a luat o decizie radical. Nu le-a mai permis bunicilor să își vadă nepotul. Atât mama, cât și tatăl Mădălinei au murit cu regretul că nu și-au mai văzut nepotul de zece ani.

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010. Aceasta a spus adio chiar în ziua în care trebuia să împlinească 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei, iar medicina legală a stabilit că îndrăgita artistă s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic. Moartea ei a șocat opinia publică și a dat naștere unor îndelungate discuții și controverse.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: