Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Unii nici nu s-ar uita la ea, însă Nicolai Tand este mândru că-i a lui. Ce mașină conduce renumitul chef bucătar

FOTO Unii nici nu s-ar uita la ea, însă Nicolai Tand este mândru că-i a lui. Ce mașină conduce renumitul chef bucătar

GALERIE FOTO (6)

Chef Nicolai Tand se consideră un om modest, căruia nu-i pasă de gurile rele. Acesta conduce o mașină destul de veche, deoarece este de părere că ar trebui să apreciem lucrurile la adevărata lor valoare, deși nu mai sunt la fel de actuale. Iată ce mașină conduce faimosul bucătar!

Ce mașină conduce Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand are o carieră colosală în spate, fiind unul dintre cei mai renumiți bucătari din țara noastră. Acestea ar putea oricând să-și achiziționeze o mașină scumpă, de lux, însă consideră că oamenii aruncă lucrurile mult prea repede, iar el dorește să se bucure de un lucru la adevărata sa valoare. 

Chef Nicolai Tand a ales să-și cumpere o mașină clasică, produse chiar la noi în țară cu care se mândrește ori de câte ori este întrebat ce mașină conduce. Este irecognoscibil dacă-l vedeți în trafic! Astfel că, va trebui să îl reparați după modelul Dacia 1301, da dintre cele mai populare mașini la vremea ei, în România. 

Renumitul bucătar și-a achiziționat mașina de pe Facebook, de la un bărbat care vindea mașina bunicii sale. Surpriza a fost atunci când a observat că mașina nu a venit singură, ci cu un „dar” de 10.000 de lei vechi. Bucătarul a presupus că erau bani pentru vremuri grele, la vremea respectivă a povestit că nu s-a atins de ei i-a păstrat exact așa cum erau: 

„Am dat anunț pe Facebook și un tip, Mihai, mi-a spus că are Dacia bunicii. Am și acum în torpedou un portofel cu 10.000 de lei vechi, băgați sub preș, sub scaunul de la șofer. Erau niște bani de zile negre. Îl am și acum în mașină, nu l-am aruncat”, a povestit Nicolai Tand în podcastul „Vin de-o poveste”.

Chef Nicolai Tand: „Îmi plac lucrurile astea vechi și nu numai la mașini…”

Chef Nicolai Tand crede că oamenii se debarasează mult prea repede de lucruri iar el nu vrea să facă asta, în ciuda faptului că și soția lui l-a certat că mașina necesită multe reparații și destul de dese: 

„Ideea mea e că ne debarasăm foarte repede de unele lucruri. Mie îmi plac lucrurile astea vechi și nu numai la mașini, ci în general.

Nu înțeleg ideea de mecanism, dar îmi place. Îmi place Dacia, îmi place forma ei, e aproape ca o cămilă, dar, în același timp, e și cochetă”, a spus Nicolai Tand.

Sursa foto: Instagram nicolai_tand
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: