Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE: Italianul internat cu febră la spitalul din Sibiu, se simte mai bine

UPDATE: Italianul internat cu febră la spitalul din Sibiu, se simte mai bine

Italian cu febră preluat de ISU de la Aeroportul din Sibiu

UPDATE: Italianul internat cu febră la spitalul din Sibiu, se simte mai bine.  Luni seara, un italian care venea de la Veneția, a aterizat pe aeroportul din Sibiu și a fost transportat de urgență la spital pentru că avea febră.

UPDATE: Italianul internat cu febră la spitalul din Sibiu, se simte mai bine

Potrivit directorul unităţii medicale din Sibiu, Cornel Benchea a declarat că italianul internat cu febră după ce a aterizat pe aeroportul din Sibiu, se simte mult mai bine și așteaptă rezultatele analizelor.

„Pacientul este mai bine. El este supravegheat de medici. I s-au recoltat analize, care au fost trimise la Timişoara şi aşteptăm rezultatul lor”, a precizat Cornel Benchea.

Italian cu febră preluat de ISU de la Aeroportul din Sibiu

POtrivit ISU Sibiu, italianul este izolat preventiv, în condiții de siguranță la Secșia de Boli Infecțioase la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Cpt Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu inforemază că au fost solicitaţi, pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Pacientul în vârstă de 30 de ani a fost transportat cu autospeciala de transport pentru a-i se face mai multe investigații suplimenatre. Acetsa a venit pe ruta Veneția-Viena-Sibiu.

86 de români din Maramureș sunt în carantină de coronavirus după ce s-au întors din Italia

Toți cei 86 s-au întors din Italia, și au fost plasați în carantină acasă, aceștia intrând în țară în ultimele 24 de ore și vin din zone din Italia care se află în carantină.

Românii care se întorc din 11 provincii din zonele afectate de coronavirus din Italia vor fi plasați în carantină la intrarea în ROmânia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: