Redactia.ro
Home » Stil de viață » Urări, mesaje și SMS-uri de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă

Urări, mesaje și SMS-uri de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă

Cea mai bună prietenă

Prietenia este un cuvânt mare și un sentiment foarte important pentru o persoană. Aceasta este o relație afectivă și de cooperare între două persoane, care se simpatizează și respectă.

Ei bine, dacă ai o astfel de persoană în viață și este ziua ei, noi îți venim în ajutor cu câteva idei de mesaje de la mulți ani.

Mesaje  de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă

Prietenia înseamnă momente amuzante, clipe de fericire și înseamnă mai mult decât nopți pierdute cu povești și trăiri emoționante.

Prietenia înseamnă și lacrimi și bucurie, și durere și pansamnet, și nervi și râsete, înseamnă momentele în care prietena ta este acolo lângă tine și vede dincolo de zâmbete sau de tăcere. Dacă este ziua ei și nu știi ce mesaj să-i scrii, noi îți recomandăm câteva mesaje de la mulți ani.

Urări de la mulți ani pentru cea mai bună prietenă

1. Cele mai sincere si calduroase urari de La Multi Ani pentru o persoana speciala in viata mea, care ma cunoaste mai mult decat oricine. Vreau sa stii ca mereu vei putea sa contezi pe mine! La multi ani!!

2. Un mare La Multi Ani pentru persoana care a fost mereu langa mine! Nu stiu unde as fi fost fara tine si nici nu vreau sa ma gandesc. Astazi e ziua ta asa ca hai sa o facem de neuitat!

3. Ziua ta nu a adaugat doar un an la viata ta, dar si la prietenia noastra care a trecut testul timpului si a devenit din ce in ce mai puternica. La multi ani si tot ce iti doresti tu mai mult!

4. Îți pui mintea, inima și sufletul în orice lucru pe care îl faci, oricât de mic. Ești una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am cunoscut! La mulți ani, draga mea prietenă!

5. Cea mai bună prietenă îți face vremurile bune și mai bune și vremurile grele mai ușoare! Tu ești acea persoană specială pentru mine! La mulți ani, te iubesc!

6. Mă gândesc la tine de ziua ta cu dragoste și îți doresc azi și întotdeauna să ai parte de ce te face fericit!

7. La mulți ani, draga mea! Să fii sănătoasă, curajoasă și neînfricată la fel ca și până acum! Și dacă, cumva, la un moment dat, nu vom mai putea fi una lângă cealaltă, ține-mă în inima ta! Voi sta acolo pentru totdeauna!

8. Cel mai dificil lucru de văzut e ceea ce e chiar în fața ta. Câteodată uit cât de rară e o prietenie ca a noastră. Pentru că suntem cele mai bune prietene de atât de mult timp. Te iubesc, draga mea, și-ți doresc tot binele din lume! La mulți ani!

9. Îmi doresc ca orice dificultate să se predea în fața ta. Să ții în mână azi vinul, la televizor să fie difuzat fotbalul, femeia iubită să fie pe canapea și banii să foșnească-n buzunar. Ah da, și să nu mai plece din casa ta optimismul!

10.Să râzi fericită, draga mea, să speri, să te scalzi în ploaia cu bani, să obții totul cu mare succes, să fii înstărită și mereu să te grăbești să-ți trăiești clipa!

Loading...