Redactia.ro
Home » Monden » Uzzi a devenit tătic! Imagini uluitoare cu băiatul de cartier, copilul și soția – FOTO

Uzzi a devenit tătic! Imagini uluitoare cu băiatul de cartier, copilul și soția – FOTO

GALERIE FOTO (4) Uzzi să devină tătic! Imagini uluitoare cu băiatul rău de după blocuri împreună cu soția și copilul

Veste bombă în showbiz-ul românesc! Uzzi, băiatul rău de după blocuri a devenit tătic! Cum s-a afișat artistul cu soția și copilul?

Uzzi a devenit tătic! Imagini uluitoare cu băiatul rău de după blocuri

B.U.G. Mafia este o trupă care i-a făcut pe toți să sară în aer doar la auzul unei melodii. Generații întregi au crescut cu muzica lor, iar ”baieții de cartier” și-au format personalitatea cu ajutorul versurilor lor.

Dacă Tataee și Caddy se bucură de câțiva ani din plin de rolul de părinți, iată că a venit și vremea lui Uzzi să intre în rândul lumii. Astfel că, paparazzi de la spynews.ro l-au surprins pe ”băiatul rău dintre blocuri” împreună cu soția și copilul la o plimbare. Desigur că alături de ei se afla și patrupedul familiei.

Uzzi să devină tătic! Imagini uluitoare cu băiatul rău de după blocuri împreună cu soția și copilul

Adrian Alin Demeter, pe numele din buletin, a fost surprins alături de cel mic și de frumoasa sa soție, în plină zi, la plimbare. După cum se poate observa în imagini, cei doi apar în timp ce discută de zor și plimbă câinele. Dacă soția sa este cea care ține patrupedul, ei bine, Uzzi este cel care are grijă de micuțul sau micuța din cărucior. Desigur că zâmbetul de pe fața artistului este nelipsit, semn că viața de tătic îi priește tare bine.

Uzzi să devină tătic! Imagini uluitoare cu băiatul rău de după blocuri împreună cu soția și copilul

Artistul și soția sa, Floriana, sunt surprinși când se plimbă, iar la un moment dat se opresc. Partenera artistului intră într-un magazin, timp în care al nostru Uzzi rămâne afară să aibă grijă de cuțu și de copilașul său. Se pare că Adrian Demeter are o răbdare bine pusă la punct, din moment ce nu schițează niciun gest în așteptarea soției sale. Răbdarea ca răbdarea, dar să știți că plictiseala își spune cuvântul, iar asta nu o spunem doar noi, ci faptul că, la un moment dat, Uzzi își trage guma de mestecat din gură și ce să vezi, i se lipește de mâini, moment în care stai așa că nu-i așa, mai gata să-l tragă și câinele!

Uzzi, moment emoționat cu copilul său

Nu au lipsit nici momentele tandre între Uzzi și puiul lui! Copleșit de copilașul său, artistul se apleacă și îl mângâie frumos pe obrăjori, fiind mai mult decât îndrăgostit de acesta. După o lungă așteptare, Floriana iese din magazin cu ditamai punga de cumpărături, iar câinele sare imediat pe ea, din dragoste pentru stăpână.

Uzzi să devină tătic! Imagini uluitoare cu băiatul rău de după blocuri împreună cu soția și copilul

Și cum soția lui Uzzi poartă pantaloni albi, artistul l-a tras imediat pe patruped pentru a nu o murdări pe frumoasa mămică, semn că are mare grijă de ea. Tot în acele moment Uzzi a decis să arunce și guma ”buclucașă” din mână. Mai mult decât atât, se pare că și sticla de apă i-a dat mari bătăi de cap acestuia, nefiind pe placul lui. Artistul s-a uitat surprins la soția sa în clipa în care a observat că dopul nu era unul normal, ci avea cu totul și cu totul un alt aspect. După ce au plecat de la magazin, formula s-a reîntregit. Soția cu câinele, în timp ce mănâncă înghețată, iar Uzzi cu căruciorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: