Redactia.ro
Home » Monden » Vă amintiți de Văru Săndel? Ce s-a ales de îndrăgitul cântăreț? FOTO

Vă amintiți de Văru Săndel? Ce s-a ales de îndrăgitul cântăreț? FOTO

GALERIE FOTO (8) Vă amintiți de Văru Săndel

Vă amintiți de Văru Săndel? Toți românii îl știu pe Văru Săndel, dar puțini sunt cei care știu că Alexandru Pop este actorul care i-a dat viață personajului celebru. După ce s-a mutat la țară, Văru Săndel și-a făcut apariția mai rar la tv. Cu toate astea, este activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi țină la curent pe fanii săi cu tot ce se petrece nou în viața sa. Cum arată acum Văru Săndel?

Vă amintiți de Văru Săndel? Ce s-a ales de îndrăgitul cântăreț? FOTO

O țară întreagă îl știe pe Văru Săndel, cel care aduce bucurie și zâmbetul pe chipul tuturor românilor, la fiecare apariție a sa. Alexandru Pop, actorul care i-a dat viață lui Văru Săndel, cânta, glumeșta și prezenta emisiuni de televiziune cu dulce grai ardelenesc. Mereu în costum popular, cu glume pline de umor, Văru Săndel este o sursă de energie pentru mulți dintre noi. Acesta nu a mai apărut în fața publicului de ceva vreme, dar cei care îl simpatizează îi urmăresc postările pe rețelele de socializare.

Recent, Alexandru Pop a postat un clip video în care le arăta fanilor săi copacii înfloriți din grădina sa. Văru Săndel este pasionat de anotimpul primăvara, fiind bucuros când natura înverzește. „Salut, prieteni dragi. Vreau să împărtășesc cu voi bucuria și trăirea acestui anotimp. Din toți rărunchii mei îl iubesc, atât îmi place de tare. Uitati-vă și voi, cireși, pruni, peri și începe și mărul să înflorească.”, le-a spus Varu Săndel fanilor săi. De asemenea, cum ne-a obișnuit, Alexandru Pop a făcut și o glumă care a stârnit hohote de râs, cu siguranță. „În rest, ca la orice gospodar, un pic de ceapă, de usturoi, bine mai este și un pic de lavanda țigăncii”, a încheiat Văru Săndel.

Văru Sandel le arata fanilor, gospodăria sa

Actorul în vârstă de 47 de ani a părăsit Capitala în urmă cu câțiva ani și s-a mutat la țară. Acesta s-a mutat în satul Plătărești, județul Călărași, situat la aproximativ 30 de kilometri de oraș. Actorul și-a ridicat o casă absolut superbă și se bucură nespus de mult de gospodăria sa. ”M-am născut la țară, în satul Lozna, Sălaj, un loc magic și atemporal, iar aici, acasă, la Plătărești, departe de zarva Bucureștiului, am reușit să refac și să simt confortul pe care îl simțeam în copilărie, la țară”, declara în urmă cu ceva timp actorul. La intrarea în gospodăria sa se află o cutie în care fiecare invitat trebuie să se descotorosească de telefonul mobil, loc pe care scrie cu mult umor ”când ajungi la Plătărești se lungește timpul ca pisica la căldură”.

Drama trăită de Văru Săndel

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Alexandru Ion are o poveste de viață impresionantă. Acesta își amintește cu groază nefericitul moment care i-a schimbat viața. În anii adolescenței, când, împreună cu cel mai bun prieten al său, se pregăteau să traverseze ulița din fața casei actorului. Un moment de neatenție a făcut ca prietenul său să fie prins și strivit de roata remorcii unui tractor aflat în mers și a murit sub ochii lui.

Osia tractorului era mai lată decât prevedea construcția utilajului, iar acest lucru a condus la teribilul accident. Ulterior, gura lumii spunea că Alexandru Pop ar fi cel vinovat, astfel acesta a părăsit satul într-un timp foarte scurt. Alexandru Pop a plecat la Zalău. unde a făcut liceul și unde a urcat pe scena festivalului ”Cântare României”, cu o brigadă umoristică, iar de acolo a absolvit universitatea la București. ”Când i-am zis lui tata că am luat la facultate, de bucurie, m-a invitat să mergem la căratul paielor de la câmp. Cumva l-am dezamăgit că nu am rămas să-l ajut la munca de câmp”, povestește actorul. Ani mai târziu,  avea să devină unul dintre cei mai cunoscuți actori din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: