Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a lui Costin Mărculescu. Actorul a avut un fiu care i-a fost luat de lângă el

Drama neștiută a lui Costin Mărculescu. Actorul a avut un fiu care i-a fost luat de lângă el

Fiul neștiut al lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu era mereu cu zâmbetul pe buze, iar la aparițiile sale publice făcea glume și nu vorbea niciodată despre tristețea care îl încerca. Puțini știu că actorul avea o dramă care îl făcea să sufere zilnic. Acesta a avut un fiu, despre a cărui existanță nu a știut până la vârsta de cinci ani.

Drama neștiută a actorului Costin Mărculescu

În 2003, el a cunoscut o femeie pe nume Samira. Cei doi au fost împreună ceva timp, iar în urma relației lor a apărut un fiu.

Totuși, actorul nu a știut de existența acestuia pentru cinci ani, pentru că Samira nu i-a spus că a devenit tată. În 2008 cei doi s-au reîntâlnit după despărțire și au reluat relația, moment în care Samira a rămas gravidă.

Totuși, infidelitatea actorului a făcut-o pe aceasta să se despartă, din nou, de tatăl copilului ei. Copilul s-a născut în Australia, unde tânăra s-a mutat cu familia ei, după despărțirea de Costin Mărculescu.

În anul 2015, ea a revenit în țară i a decis să i-l prezinte pe băiat tatălui său. Testul ADN pe care l-a făcut arata clar că Bibi, așa cum era alintat băiețelul, este într-adevăr, fiul lui Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a avut un fiu

Părea că de această dată actorul va renunța la burlăcie și va alege viața de familie. Nu a fost să fie, iar Samira a dispărut din nou din viața lui, cu tot cu copil.

De frică ei, mi-am dus tot din casă. Și buletinul, și pașaportul, hainele… De frică să nu mi le ia. Momentele de dragoste le făceam pe fugă, în baie. Nu eram liniștiți, degajați. Motivele au fost inventate de ea de fiecare dată… Am fost împreună 201 zile. Acestea au fost un calvar, nu am avut somn, nu am avut liniște…

A adus în casă în jur de 100 de milioane de lei vechi. A cumpărat jucării, prostii. În 2003 am iubit-o. Am ‘reiubit-o’. Am iubit-o, că altfel nu îi acceptăm tot ce mi-a făcut. Relația noastră nu se va relua niciodată! Sper să fie fericită, să își găsească pe cineva care să o accepte”, a declarat Costin Mărculescu în 2015.

Actorul a murit în noaptea de miercuri spre joi, la vârsta de 50 de ani. Împrejurările morții sale nu sunt cunoscute încă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: