Redactia.ro
Home » Știri » „Vă implor, ajutați-mă să-mi salvez tăticul!” Povestea tulburătoare a micuței Polina și tatălui ei bolnav

„Vă implor, ajutați-mă să-mi salvez tăticul!” Povestea tulburătoare a micuței Polina și tatălui ei bolnav

GALERIE FOTO (3)

Coșmarul familiei Sandu a început în urmă cu 3 ani de zile când căpătâiul familiei, Sergiu, se afla la lucru pe un șantier din Franța când a început să sufere de amețeli puternice, dureri de cap, de încheieturi, dar și de spate. În primă fază, bărbatul a dat vina pe oboseală, deoarece muncea non-stop. Iată ce tragedie a avut loc în familia lor!

Povestea tulburătoare a micuței Polina și tatălui ei bolnav

Doctorii au crezut că bărbatul suferă de epuizare cronică, asociată cu o viroză gravă, dar după mai multe investigații și analize de sânge au descoperit că suferă de leucemie acută limfoblastică, moment în care familia acestuia s-a zguduit la propriu.

„Eram în Franta. M-a luat ameteala pe santier. Slăbisem foarte mult. Nu mai aveam poftã de mâncare, aveam probleme si cu spatele, asa cã am decis sã vin în tarã si sã fac un control medical”, a povestit Sergiu, potrivit vremeanoua.ro.

Soția bărbatului l-a părăsit și i-a lăsat-o în grijă pe fiica lor, nepăsându-i și neuitându-se în urma sa. Aceasta s-a întors în țara ei natală, Rusia.

Potrivit aceleași surse, în prezent micuța Polina, în loc să se joace și să învețe precum copiii de vârsta ei, trebuie să aibă grijă de tăticul ei. Polina în vârstă de doar 8 anișori se roagă neîncetat pentru viața tatălui ei:

„Vă rog, ajutati-mă să nu îmi pierd tăticul!”.

Tatăl Polinei are nevoie de tratament cu citostatice în valoare de 60.000 de euro

Cu ajutorul Asociatiei „Salvează o inimă”, Sergiu a reușit să ajungă la o clinicã din Turcia unde i s-au făcut mai multe investigații și i s-a atribuit și un tratament personalizat:

„O prietenă de familie stia de existenta acestei asociatii, de cazurile pe care le-a preluat, de oamenii pe care i-a ajutat si m-a convins să încerc si eu să adun banii de care am nevoie pentru tratament, cu ajutorul lui Vlad Plăcintă. Răspunsul lui a fost prompt, iar eu am stat nu mai putin de 6 luni de zile în Turcia, unde medicii s-au ocupat de mine exemplar zi si noapte”, a mai povestit bărbatul pentru sursa menționată.

Totuși, lupta pentru viața lui nu a fost câștigată. Conform sursei citate, șansa lui de supraviețuire constă într-un tratament agresiv cu citostatice, iar costul este unul enorm, 60.000 de euro, bani pe care nu îi are:

„Nu am cum să fac rost de suma asta nici în 7 vieți! Viața e grea și scumpă! Am lucrat ani de zile în construcții atât în țară, cât și în strãinãtate. Am avut un contract în Franța, chiar înainte să aflu diagnosticul care mi-a curmat orice speranță. Acum, trăim din pensia mea de boală și din pensia mamei mele. Abia ne ajung banii de mâncare și facturi.

Mă simt neputincios! Mă simt si vinovat fată de fetita mea cu care nu pot să mă mai joc, nu mai am putere nici fizic, nici mental! Uneori devin irascibil, mă enervez repede. Ea e copil, vrea să se joace, iar eu nu pot! Mă dor tare picioarele, încheieturile, nu mă pot deplasa singur nici până la baie, mă ajută mama care s-a mutat cu noi. În fiecare zi îmi face câte o injectie pentru durere, altfel nu pot rezista”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.

„Secretul în boală este să te lupti pentru a dobândi harul lui Dumnezeu. Mult folos avem din boli, este de-ajuns să le răbdăm fără cârtire si să-L slâvim pe Dumnezeu, cerând mila Lui. Sergiu are însă nevoie de fiecare dintre noi ca să poată să îsi ducă această luptă, are nevoie de sprijinul nostru moral, dar si financiar pentru a putea efectua tratamentul,” Vlad Plăcintă, presedinte Asociatia Salvează o Inimă.

Cei de la Asociația Salvează o Inimă arată cum poate fi ajutat Sergiu Sandu. Pentru donatii si sponsorizãri din partea companiilor accesați linkul: https://salveazaoinima.ro/sergiu-sandu/

Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZÃ O INIMA”

  • Cod de înregistrare fiscalã: 31015982
  • Cont (IBAN) bancar:
  • Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
  • Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
  • CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
  • COD SWIFT: BTRLRO22
  • COD BIC: BTRL
  • Banca Transilvania Botosani
Sursa foto: Asociatia „Salvează o Inimă”
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: