Redactia.ro
Home » Monden » „Va mai cânta Culiță?” Iancu Sterp a clarificat situația: „El a avut ceva de învățat din asta”

„Va mai cânta Culiță?” Iancu Sterp a clarificat situația: „El a avut ceva de învățat din asta”

Iancu Sterp, mesaj de susținere pentru fratele lui după ce a fost reținut de poliție

Iancu Sterp, fratele lui Culiță a explicat cum a fost, de fapt, situația din noaptea accidentului. Iată toate detaliile!

„Va mai cânta Culiță?” Iancu Sterp a clarificat situația

Potrivit lui Iancu, accidentul și toate cele petrecute în noaptea de miercuri spre joi nu îl caracterizează pe fratele lui. Iancu susține că fratele său nu consumă de fel alcool, tocmai de aceea, nici nu și-a dat seama că s-a urcat la volan după ce băuse un pahar cu cei prezenți la filmarea videoclipului său muzical. Cu toate acestea, fratele mai mic al artistului este de părere că tot ceea ce contează este că ambii șoferi sunt în siguranță.

Iancu îi asigură pe fanii lui Culiță că imediat ce se vor rezolva și relaxa lucrurile, se va reîntoarce la ceea ce îi place, muzica și îi va încânta ca de fiecare dată cu proiectele și colaborările sale.

„Normal că o să cânte Culiță în continuare, da. Lucrurile o să își revină la normal, încet, încet. Am mai avut situații în viață peste care am trecut, nu este ăsta cel mai mare impas. Totul o să fie ca înainte. Îmi pare rău doar că asemenea evenimente nu îl caracterizează pe Culiță. El nu este un tip care să pună alcool în gură. Foarte rar se întâmplă, d-aia a și avut o alcoolemie mica. A avut mai multe filmări de făcut, acolo unde erau și mai mulți prieteni, sigur acolo a băut și el un pahar, d-aia a fost alcoolemia mică. Inconștient s-a urcat la volan. El nu a făcut niciodată așa ceva, să se urce la volan după ce a băut ceva. (…) Culiță este bine, este acasă. Este sănătos. O să se rezolve treburile. El a avut ceva de învățat din asta. Vă pupăm pe toți”, a declarat Iancu Sterp, într-un live pe YouTube.

Daniela Iliescu și-a cerut scuze public în numele iubitului

Iubita lui Culiță Sterp și-a cerut scuze public pentru accidentul comis în urmă cu câteva zile, atât în numele ei, cât și în numele cântărețului, asigurând că acesta a colaborat cu organele judiciare din primul moment, având încredere deplă în actul de justiție. Totodată, Daniela Iliescu susține că amândoi sunt conștienți de gravitatea situației și de durerea familiei șoferului autoturismului implicat în evenimentul rutier:

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături”, a spus Daniela Iliescu pe TikTok.

Daniela Iliescu: „Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus”

Daniela Iliescu îi asigură pe internauți că partenerul său de viață va face în curând declarații publice cu privire la accident, însă acum a luat o pauză pentru a se liniști:

„Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum. Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat”, a adăugat Daniela Iliescu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: