Redactia.ro
Home » Știri » Vacanță de coșmar, la 5 stele, în Bulgaria: „Lenjeriile erau putrezite, ne-au dat afară din hotel noaptea!“

Vacanță de coșmar, la 5 stele, în Bulgaria: „Lenjeriile erau putrezite, ne-au dat afară din hotel noaptea!“

GALERIE FOTO (3)

O familie bucureșteană, ce și-a programat o vacanță de lux, cu cinci stele, la un resort all inclusive din Bulgaria, a fost nevoită să părăsească locația în plină noapte. Această situație a apărut după ce managerul complexului i-a evacuat pe români, în urma plângerilor acestora privind condițiile de cazare deplorabile.

Plecați în vacanță, familia bucureșteană a optat pentru un sejur rezervat prin intermediul unei platformei de rezervări la un presupus resort de lux, situat în stațiunea bulgărească Elenite. Atrași de imaginile frumoase și promisiunile unei cazări luxoase, cu mese incluse și acces direct la plajă, turiștii au achitat suma de 2.800 de lei pentru un sejur de trei nopți și au pornit cu entuziasm spre destinație.

„Nimic din ceea ce se promite pe Booking nu este la față locului! Un dezastru total, hotelul este lăsat în paragină, jeg peste tot, Aqua parc-ul nu funcționează în totalitate, deși nu se menționează nicăieri, snack bar nu există, pe plajă nu există un bar de unde să îți iei apă, ca să ajungi la hotel mergi printre boscheți, iar acest hotel care se pretinde a fi un hotel de 5 stele, este de maxim 2!”, a scris revoltată turista care a trecut prin întâmplarea de coșmar, pe pagina de Facebook “Travel în Bulgaria”.

Șirul problemelor nu s-au oprit însă aici.

„Într-o cameră, unde era extrem de cald, am avut o problemă cu aerul condiționat. Ne-am plâns toată ziua, abia abia seara, la ora 19, ne-a băgat cineva în seamă. Răspunsul a fost că nu se poate face nimic, să dormim cu geamul deschis, că nu au altă cameră să ne dea. Am spus că nici noi nu suntem vinovați pentru neregulile hotelului și că nu e normal să stăm în asemenea condiții, iar managera ne-a zis nonșalant să dormim cu geamul deschis, în condițiile în care camera era la parter, fără să aibă măcar o plasă de țânțari”, povestește femeia.

Dar adevăratele probleme s-au ivit când turiștii au refuzat să mai stea în aceste condiții și au cerut banii de cazare înapoi.

„Managera a spus să vorbim cu Booking.com, că doar ei ne pot returna banii înapoi sau reloca la alt hotel, iar în timp ce încercam să rezolv problema telefonic cu Booking, managera a anulat rezervarea și practic ne-a dat afară din hotel! Este ora 01:28 și noi suntem pe drumuri spre București, pentru că Booking nu poate returna banii instant pentru ca noi să ne putem permite să mergem la alt hotel. Un singur cuvânt despre acest hotel și despre cine îl manageriază: execrabil!”, spune femeia care s-a trezit cu bagajele în stradă și vacanța ruinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini