Redactia.ro
Home » Monden » Vacanță distrusă pe litoralul românesc. Ce au pățit șeful Federației Române de Culturism și familia sa

Vacanță distrusă pe litoralul românesc. Ce au pățit șeful Federației Române de Culturism și familia sa

Din ce în ce mai mulți români se plâng de vacanțele de pe litoralul românesc. Unii sunt nemulțumiți de prețurile exorbitante, alții de mâncarea care lasă de dorit sau te trimite direct la spital. Șeful Federației Române de Culturism și familia sa au avut parte de un coșmar pe litoralul românesc în acest an. Gabriel Toncean a povestit totul pe rețelele sociale. Iată ce i s-a întâmplat bărbatului.

Gabriel Toncean a trăit un coșmar pe litoralul românesc

Pe an ce trece, turiștii au din ce în ce mai multe reclamații la adresa litoralului românesc. Principalul aspect sunt prețurile mult prea mari încât să fie accesibile românilor. Mulți au comparat stațiunile din România cu destinații de lux din întreaga lume prin prisma prețurilor. O mare problemă în acest an pe litoral a fost mâncare. Se pare că printre cei afectați de valul de enterocolită de pe litoral au fost și Gabriel Toncean și familia sa.

Șeful Federației Române de Culturism nu s-a sfiit să își strige nemulțumirea în mediul online. Acesta a povestit experiența de coșmar prin care el și familia sa au trecut în acest an la malul Mării Negre. Acesta și cei mici au avut probleme din cauza enterocolitei. Mai apoi traficul infernal a fost încă o nemulțumire a sportivului.

Toxinfecţie alimentară, 13 ore în trafic, preţuri mai mari ca în Dubai şi multă gălăgie. Asta a fost experienţa noastră pe litoralul românesc. Am călătorit mult, dar nicăieri, nici măcar în Dubai, Miami sau Nisa nu am găsit preţuri la fel de mari ca pe litoralul românesc. Şi asta nu este principala problemă. Pe plajă am fost deranjaţi continuu de vânzătorii ambulanţi. Nu puteai să te odihneşti 30 de minute, fără să apară lângă tine un samsar care urla pentru a-şi promova covrigii, porumbul, nămolul sau pozele cu ponei.

Colac peste pupăză, la întoarcere am stat 13 ORE în trafic, pentru a parcurge 600 de kilometri. Nu mi-am imaginat că după 30 de ani de la Revoluţie, nu doar că România nu s-a dezvoltat atât de mult pe cât ar fi fost normal, ci, în unele aspecte, chiar am regresat. Este inadmisibil să petreci 2 zile din concediu pe drum, pentru a ajunge la mare!„, a povestit Gabriel Toncean.

Este inadmisibil să te întorci din concediu bolnav

Șeful Federației Române de Culturism a povestit că soția sa și cei mici au fost mai puțin norocoși. Ei au fost diagnosticați cu enterocolita, boala pe care medicii au prezis-o că se va extinde rapid pe litoral. Din nefericire familia sportivului a ajuns pe mâna medicilor la secția de primiri urgențe. Gabriel Toncean a declarat că este profund dezamăgit de vacanța sa de pe litoralul românesc.

Pe lângă faptul că mâncarea este scumpă, mai este şi proastă. Cei 3 copii, dar şi soţia, s-au întors acasă cu enterocolită. Cu băiatul am ajuns chiar la urgenţă, pentru perfuzii, din cauza vărsăturilor repetate. Este inadmisibil să te întorci din concediu bolnav, din cauza lipsei controalelor! Este inadmisibil ca plaja să fie plină de comercianţi ilegali! Este inadmisibil să cheltui mai mult pe un concediu la Marea Neagră, decât pentru un sejur de 7 nopţi, cu zbor inclus, în Maldive!„, a mai spus sportivul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: