Redactia.ro
Home » Știri » Vaccinul împotriva coronavirusului disponibil în decembrie? Ce spune producătorul AstraZeneca

Vaccinul împotriva coronavirusului disponibil în decembrie? Ce spune producătorul AstraZeneca

Vaccin Coronavirus AstraZeneca

În plină pandemie de coronavirus, întreaga lume se întreabă cât va mai dura această criză și în special, când va fi gata un vaccin împotriva COVID-19. Producătorul farmaceutic AstraZeneca a declarat că există șansa ca la finalul lunii decembrie să avem un antidot împotriva coronavirusului.

Vaccinul împotriva coronavirusului disponibil în decembrie? Ce spune producătorul AstraZeneca

Directorul executiv AstraZeneca, Pascal Soriot, a declarat recent că vaccinul dezvoltat de ei împotriva coronavirusului ar putea fi gata la sfârșitul anului decembrie. Este nevoie însă, de aprobarea emisă de autorități cu rol de reglementare pe piața medicamentelor.„Autorităţile cu rol de reglementare analizează în mod constant datele noastre. Dacă ele vor fi rapide atunci când noi vom fi gata, vom putea începe să îi vaccinăm pe oameni în ianuarie, posibil chiar la sfârşitul lunii decembrie”, a declarat CEO-ul AstraZeneca.

AstraZeneca este o companie britanco-suedeză, în colaborare cu Universitatea Oxford din Marea Britanie pentru a dezvolta un vaccin potențial împotriva COVID19. Aceasta este considerată una dintre cei mai promițători candidați de pe plan mondial în cursa ce vizează găsirea unui tratament eficient care să pună capăt pandemiei de coronavirus.

Oamenii trebuie să se vaccineze de mai multe ori

Conform lui Soriot, chiar dacă vaccinul va ieși pe piață, oamenii vor fi nevoiți să-l folosească de mai multe ori, ceea ce înseamnă că se va face mulți bani. În cazul în care nu va funcționa, acesta a menționat că nu se știe câți bani se vor obține de pe urma acestui vaccin. „Poate că nu vom obţine niciodată bani de pe urma lui, nimeni nu ştie cât de des vor trebui oamenii să se vaccineze. Dacă vaccinul nostru este eficient şi îi protejează pe oameni mai mulţi ani, iar boala dispare, atunci nu va exista o piaţă. Dacă acest lucru va trebui făcut anual, atunci vom putea să obţinem bani de pe urma lui (a vaccinului, n.r.) începând din 2022″”, a mai spus producătorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: