Redactia.ro
Home » Monden » Văduva lui Iurie Darie, noi probleme de sănătate. Cu ce se confruntă Anca Pandrea

Văduva lui Iurie Darie, noi probleme de sănătate. Cu ce se confruntă Anca Pandrea

Anca Pandrea a ajuns de urgență pe masa de operație

Văduva lui Iurie Darie, noi probleme de sănătate. Iată cu ce se confruntă Anca Pandrea!

Văduva lui Iurie Darie, noi probleme de sănătate

Anca Pandrea a suferit a patra operație la ochi. Văduva lui Iurie Darie, în vârstă de 76 de ani, a ajuns din nou pe mâna medicilor, care au operat-o, a patra oară, după ce anul trecut a suferit o hemoragie în vitros din cauza unei afecțiuni la ochiul stâng:

Mă simt bine. Este a patra intervenție de acest gen la ochi. Ultima am avut-o în urmă cu o săptămână. Am avut o hemoragie la ochiul stâng și am sunat-o pe doamna Monica Pop. M-a chemat la ea și a zis să îi aduc o trimitere de la medicul de familie. Am fost operată la Policlinica … . Acolo au o sală mică pentru operații.

Din august și până acum, încă mai am sânge în cavitatea retinei. Medicilor le este teamă să nu se împrăștie. Am o doctoriță oftalmolog atât de minunată! Mă sună dacă este ceva și se interesează de sănătatea mea.

iau picăturile prescrise de ei și sunt atentă să nu îmi intre ceva în ochi, atunci lucrurile stau bine. Acum mi-a mai rămas să mai ajung la cardiolog, la medicul … , pe care îl știu încă de când făceam spectacole cu Iura, și să-mi iau rețeta compensată

De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea, pentru Viva.ro.

Anca Pandrea suferă și acum după regretatul Iurie Darie

Anca Pandrea suferă și acum după regretatul Iurie Darie. În urmă cu aproximativ zece ani, actorul Iurie Darie s-a stins din viață, însă odată cu moartea sa, a luat o parte și din partenera sa de viață, Anca Pandrea. Actrița nu și-a revenit nici acum și nu înțelege că bărbatul pe care l-a iubit și îl va iubi toata viața, nu mai este printre cei vii.

Povestea de dragoste dintre Anca Pandrea și Iurie Darie a durat 26 de ani. Aceasta a trecut cu mare greutate peste evenimentul nefericit, fiind încurajată de cei care i-au fost prieteni apropiați atât ei, cât și lui Iurie Darie. Timpul s-a scurs, însă Anca nu-l poate uita! Actrița îl ia pe Iura peste tot cu ea și nu se desparte niciodată de fotografia lui.

Actrița suferă de mai multe afecțiuni cronice, printre care și o insuficiență cardiacă și pulmonară. În contextul pandemiei de coronavirus, actrița s-a protejat cât a putut pentru a nu contracta virusul ucigaș. Ba chiar, a fost nevoită să renunțe și la vizitele regulate pe care le făcea la mormântul iubitului ei Iura.

„Nu am mai fost la el de când a început starea de urgență. În luna martie, de ziua lui, aranjasem totul pentru o nouă expoziție în foaierul Teatrului de Comedie, cumpărasem chiar și o sută de pahare de sticlă, dar nu am mai putut face nimic, pentru că a venit pandemia. În vară, medicul pneumolog nu mi-a dat voie să merg la el, din cauza temperaturilor ridicate, iar acum este din nou nebunie”, a declarat Anca Pandrea, în pandemie, pentru playtech.ro

Încă de la moartea actorului, Anca Pandrea poartă cu ea fotografia bărbatului iubi, în piept sau pe șapcă.Nu contează unde se află sau unde merge.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: