Redactia.ro
Home » Monden » Văduva lui Mihai Constantinescu respectă cu sfințenie ultima dorință a solistului. Ce face de trei-patru ori pe săptămână

Văduva lui Mihai Constantinescu respectă cu sfințenie ultima dorință a solistului. Ce face de trei-patru ori pe săptămână

GALERIE FOTO (2) simona secrier

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai apreciați artiști români, având o carieră care s-a întins pe decenii întregi. În ultimii ani din viață a fost chinuit de problemele de sănătate, iar pe 29 octombrie 2019 s-a stins. Deși au trecut trei ani de la decesul artistului, văduva sa, Simona Secrier, ține și acum cont de ultima dorință a solistului.

Care a fost ultima dorință a lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost căsătoriți doar doi ani, între 2017 și 2019, însă dragostea care i-a legat a fost una puternică, care a reușit să depășească orice bariere. Drept dovadă, la trei ani de la moartea artistului, Simona încă merge de trei-patru ori pe săptămână la mormântul regretatului soț. Are grijă să fie mereu îngrijit și adesea îi aduce flori pentru că Mihai Constatinescu a iubit florile, în special pe cele specifice primăverii: zambilele, trandafirii.

simona secrier mihai constantinescu
Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost căsătoriți timp de doi ani

„Merg de trei – patru ori pe săptămână la el, la cimitir, să îi îngrijesc mormântul. Mă ocup personal ca el să arate bine. Lui Mihai îi plăceau foarte mult florile. Atunci când trăia, el mi-a zis mai în glumă mai în serios că, dacă el nu o să mai fie, speră ca eu să vin la mormântul lui să îi pun o floare”, a povestit Simona, conform Click! Așadar, Simona respectă cu sfințenie dorința lui Mihai, iar pe mormântul artistului se găsește întotdeauna un buchet proaspăt de flori.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier, o poveste atipică de dragoste

Simona Secrier și Mihai Constantinescu se căsătoriseră în anul 2017, iar nunta a fost una discretă. Deși între ei exista o diferență de vârstă de 24 de ani, îndrăgostiții au găsit o cale de a comunica eficient și de a forma o echipă. Iată ce declara solistul despre partenera care i-a fost alături până în ultima clipă!

„Relația noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înțelepciune și înțelegere. Când fluturașii încep să zboare și vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o ființă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aș vrea să fie mai acidă”, declara Mihai Constantinescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: