Redactia.ro
Home » Știri » Văduva tânărului ucis de Mario Iorgulescu îi dă replica celui care i-a distrus familia: «E un om de nimic!»

Văduva tânărului ucis de Mario Iorgulescu îi dă replica celui care i-a distrus familia: «E un om de nimic!»

GALERIE FOTO (2) mario iorgulescu

Mario Iorgulescu a revenit în atenția publică, la trei ani după ce a provocat un accident care a dus la moartea unui tânăr. Mario a rupt tăcerea și a declarat că șoferul a cărui viață a curmat-o se afla sub influența substanțelor interize în noapte fatidică. În plus, fiul lui Gino Iorgulescu a subliniat că nu consideră că ar merita să fie închis pentru imprudența sa, deși fapta pe care a comis-o a fost una foarte gravă.

Soția tânărului ucis de Mario Iorgulescu a reacționat dur

Afirmațiile făcute de Mario Iorgulescu au revoltat-o la culme pe văduva lui Dani Vicol. Femeia a avut o reacție vehementă la spusele lui Mario și l-a etichetat scurt și la obiect ca fiind un tupeist care nu face nimic altceva decât să întineze memoria regretatul ei soț.

vaduva dani vicol
Soția lui Dani Vicol a fost revoltată din cauza spuselor lui Mario Iorgulescu

„Mi se pare incredibil tupeul lui Mario Iorgulescu cum întinează până și memoria soțului meu! Cum îndrăznește? Îl acuză că era drogat sau băut, cumva? Păi, Dani nu consuma nici alcool, darămite droguri!

De unde vin asemenea cuvinte? Despre soțul meu s-a descoperit că era beat și drogat atunci când se afla la volan sau despre el? Un om de nimic, nu pot spune altceva! Ce vină avea Dani că stătea la stop când s-a produs accidentul fatal, iar ăsta a intrat în el cu 300 de kilometri la oră? Cum poate fi vorba despre o culpă comună? Aud că-și dorește schimbarea încadrării faptei. Eu încă sper că justiția își va face datoria până la capăt și vinovatul va primi exact ceea ce merită!”, a declarat soția lui Dani Vicol, conform Playtech.ro. 

Mario Iorgulescu este internat într-o clinică de psihiatrie din Italia

În momentul producerii accidentului, Mario Iorgulescu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise. În prezent, Mario se află internat într-o clinică de psihiatrie din Italia și este complet sub tutela tatălui său. Concret, el nu are voie să părăsească centrul dacă nu obține permisiunea scrisă a lui Gino Iorgulescu. Mario susține că a suferit o leziune pe lobul frontal al creierului, motiv pentru care urmează un tratament agresiv, iar starea lui generală nu este deloc bună.

„Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni”,  declara Mario Iorgulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: