Redactia.ro
Home » Monden » Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson.

Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson.

Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson.

Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson. Acum, starea marelui actor s-a îmbunătățit. Declarațiile fiului său i-au bucurat pe fani. 

Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson.

Bogdan Uritescu, prezentatorul emisiunii Digi Animal Club, se bucură nespus de faptul că starea de sănătate a celebrului său tată este una bună. Celebrul actor Valentin Uritescu a fost diagnosticat acum mulți ani cu o boală grea, Parkinson. Bogdan a făcut declarații uluitoare despre tatăl său!

”Tatăl meu este bine acum, se află într-un loc unde îi priește. El a cerut să fie dus într-un centru medical, unde toată lumea îl răsfață, i se face și masaj. Boala lui necesită îngrijiri speciale, trebuie să fie asistat medical. Mi-a cerut să îi duc o pălărie de soare, am una din Santorini, ca să iasă în curte. Eu și mama mergem mereu la el”, a declarat cascadorul Bogdan Uritescu pentru impact.ro.

Unde a ajuns să trăiască Valentin Uritescu

Valentin Uritescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, dar de câțiva ani s-a retras de pe scena teatrului românesc. Mai mult, se pare că Valentin Uritescu ar fi internat în stare gravă la un cămin. Potrivit Cancan.ro, soția actorului ar fi extrem de îngrijorată de starea actorului, dar nu își pierde speranța că starea sa de sănătate se va îmbunătăți. Valentin Uritescu, 80 de ani, a fost diagnosticat cu boala Parkinson când avea 33 de ani, iar acest lucru l-ar fi adus în pragul sinuciderii. Se pare că această boala i-a afectat grav organismul, iar în unele zile actorul nu rostea niciun cuvânt.

Potrivit sursei de mai sus, actorul s-ar afla internat la un cămin, de aproximativ doi ani, unde primește îngrijiri medicale. De asemenea, actorul ar plăti suma de 4.000 de lei pe lună pentru a primi îngrijirile necesare. Cu toate că Valentin Uritescu s-ar afla în stare gravă, soția și fiul său speră ca acesta să se refacă și să revină acasă. În urmă cu mai bine de zece ani, actorul și-a făcut testamentul luând decizia de a se retrage de pe scena teatrului.

“E lucid, dar are şi zile în care soţul meu nu poate vorbi. Recunoaşte lumea din jur, dar de multe ori pur şi simplu nu poate vorbi. Alternează zilele bune cu cele proaste, iar chestiunea asta pare constanta ultimilor ani, dar ce mă îngrijorează foarte tare este faptul că nu avem o predicţie asupra stării sale viitoare. Pur şi simplu, nimeni nu poate anticipa care va fi ziua sau zilele acelea bune şi când vor urma cele rele, ca să ne pregătim şi pentru una, şi pentru cealaltă”, a declarat Valeria Uritescu în urmă cu ceva timp.

Etichete: