Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii

Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii

GALERIE FOTO (7) Valentina Pelinel nu are BAC-ul

Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Soția lui Cristi Borcea se poate declara o femeie împlinită. Valentina Pelinel are trei copii cu celebrul afacerist și este o mamă devotată. Cu toate astes, puțini sunt cei care știu că fostul model nu a dat Bacalaureatul. Care este motivul, de fapt?

Valentina Pelinel nu are BAC-ul. Motivul pentru care a renunțat la studii

Valentina Pelinel trăiește o poveste de dragoste alături de Cristi Borcea, iar împreună au trei copii. Frumoasa blondină a fost model, defilând pentru numeroase case de modă. Cu toate astea, puțină lume știe că Valentina a renunțat la studii pentru cariera sa și nu a mai susținut Bacalaureatul. În vârstă de 41 de ani, vedeta nu a dat nici până acum examenul de admitere. Soția lui Cristi Borcea și-a început devreme cariera de model, la 15 ani, câștigând Top Model România. Ulterior, a prins contracte în străinătate și a avut un mare succes în America.

Chiar și așa, Valentina Pelinel nu s-a ferit niciodată să recunoască că nu a terminat studiile și că sărăcia a împins-o să recurgă la acest gest. După ce tatăl ei a murit, Valentina și mama sa s-au confruntat cu momente dificile. Între timp, Valentina a început să câștige bani din modelling și a fost nevoită să renunțe la școală. ‘Am fost un copil sărac, tatăl meu a murit când eu aveam o vârstă fragedă, aveam 15 ani. Câteva luni mai târziu, eu eram deja în toate ziarele și revistele deoarece câștigasem Top Model România. Am rĂmas cu mama într-o perioadă foarte dificilă. Noi am mâncat ani la rând pâine cu unt, prăjită pe un reșou rupt. Zile la rând, și mămăligă. Dar nu-i nicio problemă pentru că asta m-a călit’, declara vedeta în urmă cu ceva timp.

Valentina Pelinel: ” Nu m-am întors să dau Bac-ul „

Blondina s-a axat pe cariera sa și a locuit câțiva ani în America, după are s-a întors în România. În prezent duce o viață lipsită de griji, având o căsnicie fericită alături de Cristi Borcea și cei trei copii. „În școală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc și chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu și-a permis să facă meditații. Am plecat din țară pentru că muream de foame și nu-mi pare rău că am făcut-o. Așa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul și mi-o asum’, a mărturisit Valentina pentru evz.ro la un moment dat.

Și Cristi Borcea a fost într-o situație similară, dar spre deosebire de soția lui, acesta și-a întrerupt studiile în clasa a X-a, și le-a reluat după Revoluție. Cristi Borcea a luat BAC-ul la vârsta de 26 de ani. Afaceristul are în prezent nouă copii cu patru femei. După mai bine de 20 de ani de relație cu Mihaela Borcea, cei doi au divorțat. Împreună au trei copii. Ulterior, fostul patron de la Dinamo s-a căsătorit cu Alina Vidican, împreună cu care are doi copii, iar în același timp avea o relație cu o avocată. Aceasta i-a dăruit o fiică. Cea care i-a furat inima, pentru totdeauna, este Valentina Pelinel care i-a dăruit trei copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: