Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel nu se atinge de banii lui Cristi Borcea. Din ce trăiește soția afaceristului: „Am făcut separare de bunuri”

Valentina Pelinel nu se atinge de banii lui Cristi Borcea. Din ce trăiește soția afaceristului: „Am făcut separare de bunuri”

Cum arată soacra lui Cristi Borcea? Fotografia cu mama Valentinei Pelinel i-a impresionat pe români

Valentina Pelinel și afaceristul Cristi Borcea formează unul dintre cele mai cunoscute și unite cupluri din lumea mondenă. Cu toate că relația lor a fost pusă de multe la îndoială, cei doi nu au lăsat gurile rele să îi afecteze. Drept urmare, în prezent se mândresc amândoi cu familia frumoasă pe care și-au construit-o.

Valentina Pelinel a fost invitată recent la un podcast în care a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile la ea în familie când vine vorba de finanțe. Fotomodelul a spus cum își administrează banii, luând în considerare faptul că de-a lungul timpului a fost acuzată că s-a căsătorit cu afaceristul Cristi Borcea doar pentru avantajele financiare.

Valentina Pelinel nu dispune de averea soțului său

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt formează un cuplu de aproape 8 ani și împreună au 3 copii. Cei doi au făcut multe sacrificii pentru a face relația să funcționeze. De data asta au vrut și să închidă gurile rele, iar Valentina a mărturisit că ea și soțul ei au banii și bunurile separate.

„Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri.

Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a dezvăluit Valentina Pelinel în podcastul lui Nasrin Ameri.

Ba mai mult, fotomodelul a adus în discuție și perioada în care soțul ei se afla în închisoare, atunci când a fost lovită de un val de cirtici din partea oamenilor.

„Omul pe care eu îl iubesc era lângă mine. El știa că are toată susținerea mea. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să fim o familie. Am lăsat lumea să facă scenarii. Mulți nu au știut ce se întâmpla cu adevărat.

De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie ca prieteni. Vorbeam foarte mult. Așa ne-am dat seama că avem lucruri în comun. Noi comunicam foarte mult unul cu celălalt. Când a trebuit să aleg, a fost momentul crucial”, a mai spus Valentina Pelinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: