Redactia.ro
Home » Monden » Valentina Pelinel rupe tăcerea! Fostul manechin a vorbit despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel rupe tăcerea! Fostul manechin a vorbit despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel rupe tăcerea! Ea este căsătorită cu Cristi Borcea și au împreună trei copii. Recent, fostul manechin a vorbit, într-un interviu, despre fostele soții ale lui Cristi Borcea. De asemenea, Valentina a dezvăluit și câteva lucruri din viața de cuplu cu fostul acționar dinamovist.

Valentina Pelinel rupe tăcerea! Fostul manechin a vorbit despre fostele soţii ale lui Cristi Borcea

Întrebată peste ce nu ar putea trece în relație, Valentina a spus: „Dacă mă întrebai acum 10-15 ani, probabil aș fi găsit un răspuns. (…) Nu consider că la prima problemă în cuplu trebuie să dai bir cu fugiții. (…) Mă face să mă simt în siguranță, petrecem foarte mult timp împreună.”, a spus Valentina Pelinel la Vorbește lumea.

De asemenea, o altă întrebare a fost dacă s-a gândit vreodată că soțul ei ar putea să îi facă ce le-a făcut fostelor partenere. Fostul model a spus: „Nu știu la ce te referi, pentru că eu cred că au avut o viață frumoasă, și eu am o viață frumoasă alături de el. Eu nu vreau să mă gândesc la ceva rău când vine vorba de familia mea, eu nu vrea să atrag răul, eu proiectez pozitiv, ca să atrag pozitiv.” 

Se pare că viața Valentinei Pelinel s-a schimbat de cânt a devenit doamna Borcea. „Într-adevăr, nimic nu se compară cu acel moment și abia atunci înțelegi cu adevărat rolul femeii lăsat de Dumnezeu pe Pământ, acela de a aduce viață. Mi-am dorit să fiu mamă și am fost binecuvântată cu trei copii minunați. Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm.

Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.”, a mai spus Valentina Pelinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: