Redactia.ro
Home » Știri » Vali, tânărul înecat la Costinești, și-ar fi presimțit moartea. Șocant ce le-a spus prietenilor înainte de a intra în apă

Vali, tânărul înecat la Costinești, și-ar fi presimțit moartea. Șocant ce le-a spus prietenilor înainte de a intra în apă

vali tanar inecat costinesti

Sâmbătă dimineața, 6 iulie 2024, un tânăr de 20 de ani a murit înecat în valurile mării, la Costinești. Deși salvamarii au arborat steagul galben, în toate stațiunile din sudul litoralului, din cauza valurilor puternice, Vali a ignorat avertismentele și a intrat în apă. Marea a fost foarte agitată, iar tânărul din Buzău nu a mai putut ieși la mal. Înainte de a pieri în apele agitate, Vali și-ar fi presimțit sfârșitul.

Vali, un tânăr din Buzău, a murit înecat la Costinești

Vali, un buzoian de 20 de ani, a pierit în valurile Mării Negre, la Costinești. Tânărul a ignorat avertismentele salvamarilor, care arborase steagul galben, și a intrat în apă. Din păcate, nu a mai apucat să iasă la mal. Prietenii lui Vali sunt șocați de tragedie. Vacanța lor s-a transformat într-un coșmar. Familia lui Vali se pregătește acum de înmormântare.

Prietenii, în stare de șoc

Pe social media curg mesaje de condoleanțe pentru Vali: „Azi ne-a murit un prieten, tovarăș, un frate. Trebuie sa învățăm ceva din asta, sa învățăm că oricând poate fi ultima zi, că ne trezim, dar nu știm dacă mai apucăm a doua zi, nu știm niciodată ce ne rezervă următoarea oră, următoarea clipă.

Noi, toți prietenii lui, persoanele cu care își petrecea timpul foarte mult, suntem în stare de șoc, nu ne vine să credem că un așa băiat, care abia acum începea să «guste» viața cu adevărat, a avut destinul ca într-o clipă să părăsească această lume.

Nu îmi găsesc cuvintele încă pentru că refuz să cred că Vali nu mai e, că nu o să-mi mai dea mesaj, că nu o să ne mai spălăm mașinile împreună, dar despre asta e viața. Aveți grijă de voi pentru că azi poate fi ultima zi, rugați-vă la Dumnezeu, pentru cei dragi și lăsați ura și invidia la o parte, că suntem un nimic pe pământul ăsta. Dumnezeu să te ierte, Vali!”, a scris unul dintre prietenii lui Vali pe Facebook.

Și-ar fi presimțit moartea

Tulburător este faptul că ă tânărul și-a presimțit sfârșitul. Cu doar o zi înainte de tragedie, acesta le-a transmis amicilor un mesaj halucinant: „Dacă e să pățesc ceva, să fac accident, sau ceva, faceți și voi o chetă și îmi reparați mașina ș mergeți cu ea prin parcare.”, le-a transmis Vali prietenilor săi din Buzău, potrivit Spynews.ro.

A ignorat avertismentele salvamarilor de pe plajă

În ciuda faptului că steagul galben era arborat din cauza valurilor puternice, tânărul și alți doi prieteni au intrat în apele agitate ale Mării Negre. Salvamarii au intervenit imediat pentru a-l salva pe tânărul de 20 de ani, însă nu au apucat să-l readucă la viață. Medicii sosiți la fața locului au încercat să resusciteze victima aproximativ o oră, dar Vali a decedat.

„Salvamarii au intervenit pentru a-l salva din apă. La fața locului au intervenit două echipaje medicale, de la SMURD şi Ambulanța Constanța. Eforturile de resuscitare au durat aproximativ o oră. Tânărul nu a mai putut fi însă salvat. Steagul galben este arborat în toate stațiunile din sud, din eforie până în Mangalia.”, au transmis reprezentanții ISU.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: