Redactia.ro
Home » Monden » Vali Vijelie, primele declarații după ce au apărut pozele cu presupusa amantă. „Mi-a pus bagajele la ușă”

Vali Vijelie, primele declarații după ce au apărut pozele cu presupusa amantă. „Mi-a pus bagajele la ușă”

Vali Vijelie are o soție modestă

Vali Vijelie a făcut primele declarații după ce a fost implicat într-un scandal declanșat de o serie de fotografii în care apare alături de o femeie misterioasă. Imaginile au provocat agitație în mediul online și au tensionat relația cu soția sa, Carmen Rusu. Manelistul a vorbit deschis despre această situație și a oferit explicații în cadrul unei emisiuni televizate.

Apariția imaginilor controversate

Cu aproximativ două săptămâni în urmă, Vali Vijelie a fost subiectul unui scandal când au apărut pe internet fotografii în care apărea în ipostaze tandre alături de o brunetă necunoscută. Aceste imagini au stârnit reacții negative și au afectat-o pe soția lui, care a confirmat despărțirea de artist. Ea a subliniat că singurul motiv pentru care rămâne în căsnicie este stabilitatea financiară pentru ea și copii.

Declarația lui Vali Vijelie

Invitat la o emisiune TV, Vali Vijelie a explicat că a petrecut Paștele alături de soție și copii, negând categoric orice aventură. El a afirmat că a încercat doar să o ajute pe femeia misterioasă să ajungă acasă și că întreaga situație a fost interpretată greșit. Manelistul a mărturisit că soția sa este foarte supărată, dar speră ca situația să se rezolve.

Sunt de la foarte bine în sus. De Paște am dormit în sufragerie la mine, cu copiii. De Paște a fost foarte frumos. Unde dădeai mă găseai pe mine. Pe orice post eram eu, numai afară nu mai eram. De fiecare dată stau acasă de Paște cu copiii, cu familia, după care mergem la cântat. Paștele acesta a fost foarte liniștit.  Cel mai frumos sentiment e dragostea.

Și în Biblie scrie «Iubiți-vă mult». Am ieșit din mașină și am pus în practică ce e în Biblie. Mai bine iau totul asupra mea. Care e fără de păcat să dea cu piatra. Am vrut să fac un bine unui om care a vrut să ajungă acasă și uite ce s-a întâmplat. Am ajutat-o să urce în mașină. Soția mea chiar s-a supărat rău de tot. Eu cer iertare tot timpul în fața lui Dumnezeu, să mă ierte de păcate. Ea dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, atunci mă gonește de acasă. Cred că acum mi-a pus bagajele la ușă, nu știu., a mărturisit Vali Vijelie, în cadrul emisiunii TV.

Incidentul de la benzinărie

Potrivit declarațiilor sale, Vali Vijelie se afla la o benzinărie împreună cu colegii săi după un concert, când a fost surprins de paparazzi vorbind cu bruneta misterioasă. Această întâmplare a fost interpretată greșit, ducând la speculații și la un val de reacții în mediul online. Vijelie a recunoscut că nu și-a văzut niciodată soția atât de supărată, dar speră ca tensiunile dintre ei să se calmeze în curând.

Am cântat, apoi am urcat cu băieții la benzinărie să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară, de fapt era mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul. Nu am văzut paparazzi. S-a întâmplat. Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare. E supărată rău pe mine, m-a întrebat până când.

Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, ce vrei? A mai rămas una, nu există perfecțiune. Ce vrei? Eu pe fata mea am învățat-o de mică că iubirea e oarbă, surdă și mută. Ea mi-a zis că pe mine mă iubește cel mai mult, iar eu i-am spus că o să se facă mai mare. A crescut mai mare și a stat de vorbă cu soția mea, Carmen. I-a spus că mă vede bărbatul perfect. Soția a spus că nu sunt și i-a zis fiica mea că eu nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc (…) De Paște am rămas acasă cu copiii și cu soția. Ea este foarte supărată pe mine, dar trebuie să lași lucrurile să se liniștească.”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: