Redactia.ro
Home » Știri » Valiza unui român a evacuat complet o gară centrală din orașul Dortmund. Ce măsuri au luat autoritățile germane

Valiza unui român a evacuat complet o gară centrală din orașul Dortmund. Ce măsuri au luat autoritățile germane

Valiza unui român a evacuat complet o gară centrală din orașul Dortmund

Valiza unui român a evacuat complet o gară centrală din orașul Dortmund. Eveniment surprinzător în Dortmund. Un român și-a abandonat valiza cu haine în gara centrală a orașului german. Astfel, călătorii au observat geanta și au anunțat autoritățile care au decis în cele din urmă să arunce în aer valiza.

Valiza unui român a evacuat complet o gară centrală din orașul Dortmund. Ce măsuri au luat autoritățile germane

Valiza unui român a evacuat complet o gară centrală din orașul Dortmund. În urmă cu câteva zile a avut loc o situație incredibilă în Germania. Un român și-a abandonat valiza pentru câteva ore în gara din Dortmund, punând pe jar autoritățile. Călătorii care au observat geanta au sunat panicați la poliție, iar la scurt timp gara a fost evacuată complet timp de mai multe ore. Conform presei locale, valiza a fost observată de personalul de securitate din gară, iar imediat, sute de călători au fost evacuați din interiorul clădirii. O echipă de geniști au intervenit și a examinat bagajul după care l-a deschis cu un tun de apă. Poliția federală a anunțat că au ieșit la suprafață doar articole de îmbrăcăminte. În tot acest timp, căile ferate au redirecționat traficul pe distanțe lungi pe o suprafață mare, iar trenurile locale și regionale au fost nevoite să se oprească timp de câteva ore.

Ulterior, poliția a aflat că proprietarul valizei este un român care nu a putut înțelege apelurile oficialilor dion gară, neștiind limba. După ce a fost localizat, bărbatul a fost interogat cu ajutorul unui interpret. „A fost capabil să descrie bagajul destul de precis”, spune purtătorul de cuvânt al presei Poliției Federale, Armin Roggon, citat de presa germană. Bărbatul a declarat în timpul interogatorului că nu înțelege anunțurile în germană și engleză. Cu toate astea, purtătorul de cuvânt al presei Poliției Federale a declarat că nu înțelege de ce românul nu a raportat pierderea valizei deși a fost dezamorsată.

Un român stabilit în Germania s-a făcut de râs

Un român în vârstă de 46 de ani s-a făcut de râs în Germania după ce a fost condamnat la 70 de zile de închisoare. Bărbatul a refuzat să plătească o amendă de 1.400 de euro. Povestea românului a început în luna ianuarie a acestui an atunci când a fost oprit de poliție, după ce a încălcat Legea privind Protecția Animalelor. Autoritățile l-au avertizat că în caz că nu va plăti amenda, va fi condamant la închisoare. Pentru că nu i s-a părut importantă această situație, bărbatul nu s-a gândit că o simplă amendă avea să-l trimită în spatele gratiilor.

Astfel, după câteva săptămâni, judecătorul a schimbat amenda în 70 de zile de închisoare cu executare. În timp ce se afla într-o parcare în apropiere de granița cu Polonia, românul a fost anunțat că trebuie să ispășească pedeapsa. Șocat, bărbatul a fost condus de autorități la închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: