Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Laurei Cosoi. Cum se simte vedeta după ce a născut a treia fetiță

Vârsta reală a Laurei Cosoi. Cum se simte vedeta după ce a născut a treia fetiță

Laura Cosoi e cunoscută de o țară întreagă. Este una dintre cele mai mari vedete de la PRO TV și are o carieră de peste 20 de ani.

Laura Cosoi, mamă a trei fete

Laura Cosoi a devenit pe 23 iunie mamă, pentru a treia oară. Actrița a adus-o pe lume pe micuța Lara.

Ce spune Laura Cosoi despre decizia de a avea al treilea copil

Vedeta a postat pe blogul ei, lauracosoi.ro, un articol în care vorbește despre transformările corpului ei la cele trei sarcini.

„În această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat.

Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen.

Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez”, a povestit actrița.

Laura Cosoi: „M-am pregătit psihic și asta a contat”

„Am încercat cât de cât să mă pregătesc pregătită psihic pentru schimbări, ceea ce până la urmă poate că a contat. Cu ajutorul lui Dumnezeu am început să văd că întâmplarea asta pe care o poate trăi orice femeie e un adevărat miracolul. Și atunci am început să mă bucur de el. Partea bună e că o stare psihică bună te ajută și în plan fizic”, a scris Laura Cosoi în blogul său.

Care e vârsta reală a Laurei Cosoi

Laura Cosoi s-a născut pe 2 ianuarie 1982, la Iași. Astfel, actriță are 40 de ani. Acum este cea mai fericită mămică pentru că are trei fetițe sănătoase și o relație cu care se mândrește.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, împreună de 10 ani

Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar vedeta a vorbit despre care este secretul unei relații de succes, pentru VIVA.

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele. Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: