Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Răzvan Fodor. Vedeta TV va prezenta „Splash! Vedete la apă”!

Vârsta reală a lui Răzvan Fodor. Vedeta TV va prezenta „Splash! Vedete la apă”!

De ce a dispărut Răzvan Fodor de pe rețelele de socializare

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. A fost și solist, dar acum prezintă unele dintre cele urmărite emisiuni TV. Va prezenta alături de Monica Bîrlădeanu și Ramona Olaru showul „Splash! Vedete la apă”. Ce vârstă are cunoscutul prezentator TV?

Ce mesaj i-a trimis Irina lui Răzvan Fodor de ziua lui

În iunie, prezentatorul și-a sărbătorit ziua de naștere. Soția lui Răzvan Fodor a fost cea care i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Iată ce a spus prezentatoarea de la America Express!

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de TOT, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit! La mulți ani!!!”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Irina Fodor, mesaje de dor către soț, de la America Express

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă că doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo că să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă.

Până atunci, am mare noroc că mă hrănește @razvan_fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene! Vine vacanța mare!!!”, a fost mesajul trimis de Irina Fodor pe rețelele sociale, când se afla la filmările pentru emisiunea de la Antena 1.

Răzvan Fodor, momente dificile fără soția sa. I-a dus dorul non stop

Artistul îi simte lipsa partenerei sale şi chiar dacă încearcă să se descurce, spune că alături de soţia sa lucrurile ar fi fost mult mai simple.

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste. E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a scris cu câteva săptămâni în urmă Răzvan Fodor, pe Facebook.

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor vor prezenta „Splash! Vedete la apă”

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor sunt prezentatorii celui mai nou sezon “Splash! Vedete la apă”, show ce va avea premiera în curând, la Antena 1.

În emisiune vedetele își înving fricile, fobiile și își depășesc limitele. Vor trebui să sară în apă de pe platformele cu înălțimi de 3, 5 7 sau chiar 10 metri

Care e vârsta reală a lui Răzvan Fodor

Răzvan Fodor s-a născut pe 22 iunie 1975. Prezentatorul are 47 de ani. Este căsătorit cu Irina Fodor, cu care are o fetiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: