Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a lui Speak. E mai mare cu 10 ani decât Ștefania

Vârsta reală a lui Speak. E mai mare cu 10 ani decât Ștefania

Ștefan Sprianu, cunoscut sub numele de scenă Speak, își iubește fanii și îi ține la curent cu tot ce face. Dar câți știu ce vârstă are artistul?

Speak, mai mare cu 10 ani decât viitoarea sa soție

Speak se pregătește de nuntă cu Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie la Asia Express. Cei doi au acordat un interviu pentru revista VIVA. Cuplul iubit de români a vorbit despre diferența de vârstă dintre ei, de zece ani.

”Eu am luat foarte multe lucruri bune din vârsta ei și în special asta, cu trăitul clipei. Este fascinant să te uiți la o persoană cum se poate bucura de cele mai mici lucruri pe care viața ți le oferă. Recunosc că eu îmi pierdusem această abilitate, iar faptul că Ștefania este mai mică decât mine cu 10 ani, mi-a renăscut acest sentiment. Cât despre faptul dacă resimțim diferența de vârstă… da, uneori o resimțim, pentru că ea are foarte multă energie și vrea să facă lucruri de care eu sunt foarte sătul, pentru că le-am făcut când aveam vârsta ei. Niciodată nu ne certăm pe tema asta și ne înțelegem momentele fiecăruia din viață. Ea este într-un moment al vieții, eu în altul și ne respectăm. Niciodată nu mă voi aștepta ca ea să facă lucruri pe care le fac oamenii la 30 de ani sau invers. Nu îi interzic nimic, și nici ea mie. Suntem prieteni!”, a declarat Speak, pentru VIVA.

Ce vârstă are Speak

Speak are 35 de ani, iar Ștefania 25. Totuși, cei doi par că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Ce îi unește pe cei doi. Sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

„Prietenia, compatibilitatea asta pe care eu nu am mai întâlnit-o cu nicio persoană din viața mea, deși suntem foarte diferiți unul de altul, și ca să nu fim ipocriți nu în ultimul rând, lipsa banilor. De ce zic asta cu banii? Pentru că dacă unul dintre noi avea bani și un trai la alt nivel decât celălalt, cel mai posibil relația noastră avea de suferit. Și mulți oameni inteligenți pot confirma acest lucru. Când unul are și produce, iar celălalt nu, se nasc frustrări, se nasc multe greșeli și nu e bine…”, a povestit Speak, pentru VIVA.

Attachment.png

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: