Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Ramonei Olaru. Ce declarație de dragoste i-a făcut Cătălin Cazacu

Vârsta reală a Ramonei Olaru. Ce declarație de dragoste i-a făcut Cătălin Cazacu

Ramona Olaru de la Antenă și-a dezvăluit noul iubit. Primele imagini cu cei doi

Ramona Olaru a devenit cunoscută când a devenit asistenta vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani. Acum este o prezență constantă în tabloidele româneşti, dar și pe rețelele sociale, unde o urmăresc zeci de mii de fani. Ce vârstă are însă prezentatoarea pe care acum o cunoaște toată România?

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, relație ca în filme. S-au pozat în ipostaze tandre pe plajă

Deși acum toți știu că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu, ei și-au ținut relația ascunsă o perioadă. Acum cei doi nu ezită să se afișeze împreună.

Prezentatoarea își ține la curent prietenii din mediul online cu cele mai deosebite evenimente din viața sa, dar și cu detaliile din relația cu Cătălin Cazacu. Tânăra l-a filmat pe Cătălin Cazacu în timp ce erau la mare, iar el stătea pe pieptul ei.

Care e vârsta reală a Ramonei Olaru

Ramona Olaru a împlinit 33 de ani pe 7 iulie. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a primit de la iubitul ei, Cătălin Cazacu, o adevărată declarație de dragoste.

Cătălin Cazacu, declarație de dragoste pentru Ramona Olaru

„Ea e Ramona, de mulți ani îmi e prietenă și de ceva timp îmi este jumătate. Deși am știut tot timpul că ea este femeia pe care am căutat-o toată viața, a durat ceva timp până să ne facem ‘rău’ reciproc și să lăsăm pe alții în pace.

Am învățat multe prostii de la ea, dar cel mai mare lucru pe care m-a învățat a fost să iubesc și pentru asta o să o respect toată viața. Azi e ziua ei, face 33 de ani, nu mai e chiar tânără și o mai și dor oasele… asta vede ea. De unde stau eu văd doar că de la an la an arată tot mai spectaculos și că pentru mine este ‘cea mai perfectă’… Mda, la mulți ani, Ramona”, a transmis Cătălin Cazacu pe rețelele sociale.

Ce surpriză a primit de ziua ei Ramona de la colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru a rămas surprinsă după ce a avut parte de o surpriză din partea colegilor săi de la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezentatoarea a primit un tort cu lumânări care arătau vârsta de 26 de ani, deși ea împlinea 33 de ani, colegii amuzanți au avut grijă să o facă să râdă.

„La mulți ani din partea echipei! Bine ai venit în viețile noastre acum 3 ani și jumătate. Acesta este tortul nostru care spune exact vârsta pe care o împlinești. Pentru că orice sărbătoare are nevoie de flori… Tu ești soarele nostru! Viața abia acum începe. Ești ediție limitată! La mulți ani!”, i-au urat Răzvan și Dani, în direct.

Ce salariu are Ramona Olaru la Antena 1

Ramona Olaru s-a angajat la Antena 1 pe un salariu de 3.000 de euro pe lună, potrivit stiridirecte.ro. Însă aceasta ar trebui să facă chiar mai mulți din cariera de influencer. Primește bani pentru reclame pe Facebook și Instagram, dar și pe Tik Tok, acolo unde are aproape 1.000.000 de urmăritori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: